Travelling

Kuvia eiliseltä matkalta. Kävi niin ihanasti, että Finnairin lento oli myöhässä ja odoteltiin koiran kanssa sitten 5h kentällä :/ Loppujenlopuksi olin vasta 3.30 yöllä nukkumassa ja herätys töihin pirisi jo 7.00! Tämä töihinpaluu sujui siis aika silmät ristissä, mutta ihanan ystäväni sanoin; täytyyhän sitä mennä takaisin töihin tienaamaan seuraavaa lomaa varten 😉 So True!!

blogger-image-144868876.jpg
Poikaystävä ehti onneksi juomaan kaffet meidän kanssa ennenkuin lähti ajamaan takaisin kotiin.
blogger-image--2039552109.jpg
Minun vakio latte on Vanilla, nammm
blogger-image--2096487129.jpg
Sentään Finnair tarjosi ruoat odottelijoille, joten suuntasin koiran kanssa ainoaan ennen turvatarkastusta olevaan ravintolaan. Ravintola oli aika tyyris ja ei niin herkkua ;D Haha perus lentokenttäravintola!
Olisi kyllä ollut mukavaa, että heti edellisen lennon ongelmien tietoon tullessa Finnair olisi ilmoittanut meille matkustajille. Koiran kanssa olisi ollut kivempi odotella vähän eläinystävällisemmissä maisemissa :/ Sain tekstiviestin Finnairilta lennon myöhästymisestä vasta check-innin jälkeen! Vaikka ongelma oli tällöin ollut tiedossa jo useita tunteja! Loppu hyvin kaikki hyvin kuitenkin.
blogger-image--590856116.jpg
No muru oli tietty mukana ruokailemassa 🙂
blogger-image-1200288422.jpg
Fried Rise with Chicken (Thaimaassa tämä on aina ollut 100 kertaa parempaa sekä toki halvempaa!)
blogger-image--50732966.jpg
Pikku peipi ajeli tuossa kärryn nokalla kassissaan ;D Haha, sai kyllä huomiota osakseen!
blogger-image--886263990.jpg
Saatiin kokonainen penkkirivi itsellemme, joten paluulento sujui mukavasti väsymyksestä huolimatta.
blogger-image-2043425697.jpg
Ihanat lentoemot eivät naputtaneet, vaikka koira kurkki kassista 🙂
Kiitos siitä tuhannesti!
blogger-image-739800276.jpg
Ajattelin tehdä vielä erikseen postauksen koiran kanssa lentämisestä, sillä itse asiaa googlanneena en löytänyt mitään vinkkejä matkaan. Voisin siis jakaa omani, jos niistä olisi hyötyä edes jollekin 🙂
Nyt tämä matkalainen on niin super väsy, että menee jo yöunille!
Onko ihanempaa, kuin päästä omaan sänkyyn nukkumaan!!? No ei!

18 kommenttia “Travelling

 1. Hauva on varmaan paljon reissannut kun on niin rauhallisesti kassissaan, kun vaan kuvittelee mikä vilinä välillä lentokentillä on. =)On se kyllä IHANA!!! =)

  1. Hihh, hauva on ollut pari kertaa reissussa mukana pidemmällä lomalla 🙂 Kiitos, oli kyllä ihmeen kiltisti tuossa kassissaan, sillä hälinää oli 😀

 2. Täällä ainakin mielellään luettaisiin postaus koiran kanssa lentämisestä, Mr. Chihuahua olisi nimittäin kiva joskus ottaa mukaan ainakin pidemmille reissuille 🙂

  1. Jee, tulossa pian 🙂 Pidemmälle matkalle tosiaan ihanaa ottaa koira mukaan! Itse ainakin ikövöin pikkuista niin paljon, etten voisi siitä olla näin kauaa erossa ♥

 3. Hei!<br />
  <br />
  Löysin blogisi sattumalta ja taisin jäädä heti koukkuun!:)<br />
  Etenkin kiinnosti se seikka, että miehesi asuu/työskentelee Ranskassa!<br />
  <br />
  Itsekin olemme mieheni kanssa kokeneet parin vuoden ajan elämää Ranskan Alpeilla, mieheni työskenteli lähellä Grenoblea (ammattiurheilijana). Itse asuin myös Alpeilla ensimmäisen vuoden, mutta kesän vietettyämme Suomessa ostimme oman asunnon ja sain puolivahingossa töitä, joten päätinkin jäädä Suomeen. Kuten sinäkin, matkustelimme seuraavan vuoden ajan vähän väliä Suomen ja Ranskan väliä. Minä useammin kävin Ranskassa, mies ei töidensä puolesta pystynyt niin paljoa irtaantumaan. Liiankin tutuksi tuli molemmille tie Ranskan kodista Geneveen, lensimme aina sitä kautta.:) Olin vielä raskaanakin tuossa vaiheessa, joten aika tunnemyllerrystä oli elää erossa rakkaastaan juuri tuona ainutlaatuisena ajanjaksona. Tosin, en ehkä olisi ensimmäisen raskauden aikana halunnutkaan hoitaa neuvoloita yms. vieraassa maassa, joten kaikinpuolin parempi niin.<br />
  <br />
  Olisi mielenkiintoista lukea ja kuulla enemmänkin Ranskan kokemuksiasi! Vaikutatte viihtyvän? <br />
  Itse en kovin paljoa maasta välittänyt, mies vielä vähempi. Johtui lukuisista vastoinkäymisistä, sillä mieheni työnantaja ei hoitanutkaan kaikkia asioita niin kuin olisi pitänyt. Pelkkää netin toimimistakin odotimme kolme kuukautta! Niin, ja talvirenkaistakin piti taistella kauuuuuan. Huh!:) Nykyään jo kokemukset naurattaakin!<br />
  <br />
  Mukavaa alkanutta vuotta sinulle!

  1. Heippa, kiitos mukavasta kommentistasi &hearts; Kiva, että löytyy kohtalontovereita 😉 Me reissattiin kesällä juuri Grenoble, Annecy ja alpit läpi joten tutuista paikoista puhut 🙂 Haha, ja tosiaan tie lentokentälle tullut täälläkin aivan liian tutuksi ;D Ensimmäisenä vuonna tosin lensin pariisin ja menin sieltä junalla, mutta nyt en suostunut enää junalla reissaamaan 😀 Oivoi, voin vain kuvitella, että raskaana kaukosuhde tuntuu vieläkin rankemmalta! <br />
   <br />
   Voi kuule, ensimmäisenä vuotena, kun poikaystävä Ranskassa asui vihasin koko maata ja juurikin kaikkea hidasta toimintaa, epätoimivuutta ja ränsistyneisyyttä maassa. Jotenkin sen kanssa vain tottuu elämään ja tosiaan itse en ole siellä koskaan asunut kuukautta pidempään. Eli olen päässyt aina takaisin kotiin Suomeen &amp;quot;sivilisaation pariin&amp;quot; lataamaan akkuja ennen uutta matkaa ;D <br />
   <br />
   Laita mulle vaikka meiliä (__REMOVE_ME____REMOVE_ME__e.placefordreams@gmail.com) ja voin kertoa enemmän, sillä poikaystävän yksityisyyden kunnioittamiseksi en halua kaikkea täällä julkisen blogin puolella jakaa, ymmärrät varmasti :)<br />
   <br />
   Ja tosiaan hauskaa muistella niitä epätoivon hetkiä jälkikäteen ;D Ainakin vahvistaa suhdetta kokea kaikkea tuollaista yhdessä &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos samaa sinne ja ihanaa, kun kommentoit!

 4. Mulla pääsi sponttaani &amp;quot;Awwww!&amp;quot; kun näin murun kärryn nokassa! En kestä, siis niiiiiiiiin suloinen!! :)<br />
  xx J

  1. Hihh, tuttu reaktio kentällä oli juurikin tuo &hearts; Onneksi näin, oli mukavampaa matkustaa, kun esim lentokentän henkilökunta turvatarkastuksessa ym leperteli koiralle 😉

 5. Voi kurjuus mikä odotteluaika :/ Mutta tervetuloa kotoSuomeena ja rapsutukset maailman söpöimmälle matkakaverillesi &hearts;

 6. Voi mä en kestä tota teidän pikkumussua, hän on niin ihana! 🙂 Saa kyllä hymyt huulille kaikille katsojille!

 7. Jään innolla odottamaan lento-postausta, meidän heuveli lensi ensimmäisen kerran Suomeen 4 kk:n ikäisenä, mutta ei ole sen koommin ollut lentokoneessa, reipas tuo pikku koirusi ja niiiin syötävän suloinen &hearts;

  1. Joo, teen sen asap! Meidänkin pikkuinen tuli meille Unkarista, joten 9viikkoisena lensi ekan kerran jo &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *