Iltapala

Huomaan olevani jo Ranskan rytmissä, sillä  syön vasta nyt täällä päivällistäni ;D
Aamulla nousin sängystä vasta 11 aikaan ja silti kävin äsken parin tunnin päikkäreillä, joten ihmekkös tuo, että nyt vasta ”ehtii” syömään päivällistä 😉 Uusin lempparini salaattijuustoksi on muuten mozzarella, olen ihan koukussa siihen ja avocadoon!
IMG_4349.JPG
Olin jo miettinyt, että lähtisin Pariisiin päiväreissulle poikaystävän ollessa töissä, mutta tänään tulin toisiin ajatuksiin.
Juteltiin tänään täällä lomailevan poliisin kanssa, kuka on siis Pariisin poliisissa töissä. Hän kertoi siellä olevan senverran rauhatonta, että en viitsi yksin lähteä matkaan. Päiväaikaan ja turistialueilla on siis ihan turvallista, mutta pimeän tullen alkaa levottomuudet. Ammuskelut ym ovat kuulemma ihan jokapäiväistä :/ Kauheaa ajatella näin jälkikäteen, että kuinka olen kulkenut yksin junalla paikkojen ohi, jonne edes ambulanssia ei päästetä ilman useampaa poliisiautoa saattamassa, hui! Saadaan olla kyllä onnellisia Suomessa, ettei tämänkaltaisia alueita ole!
Olen niin säikky, että päätinkin tuon reissun saavan jäädä. Mielummin lähden turvallisesti meidän autolla jonnekin hieman pienempään cityyn, jossa uskallan liikkua 😉 Navigaattoriin vain joku hyvä osoite, jossa kivoja liikkeitä ja eikun ostoksille!

8 kommenttia “Iltapala

  1. Nojoo, aika monissa kohteissa kyllä kehotetaan ilta-aikana varovaisuutta :/ On vain niin tottunut Suomen turvalliseen menoon, ettei osaa ajatella näitä.<br />
   <br />
   Pariisissa olen kuitenkin ollut monesti ilman mitään härdelliä! Taskuvarkaita vain joutuu varomaan!

  1. Hih, se teidän kylä on vielä turvallisempi, kuin tämä meidän ;)) Vitsit, kun olisi pikkasen lyhyempi matka, niin ajaisin sinne!! Puss<br />
   <br />

  1. Kiitos &hearts; Millaista postausta toivoisit? Olen siis täällä ollut jo toista viikkoa ja vasta ensi vuoden puolella palailen takaisin Suomeen 🙂 Joten toiveita vain kehiin ja teen postauksia &hearts;<br />
   <br />
   Colmarin reissusta teinkin jo pari postausta 🙂

  2. aaaa vau no esim missä hottelissa yövyt minkä hintaista siellä on ja jotain hyviä ravintoloita ja kauppoja 🙂

  3. Hei joo, kiitos ideasta 🙂 Teen jonkun yleisen postauksen täältä Ranskasta &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa, kun jätit kommenttia ja toiveita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *