Hairstyle 17122012

Helppo tapa saada hiukset pois silmiltä.
IMG_4342-001.JPG

Täällä on satanut vettä koko päivän, joten oleiltu aikalailla sisätiloissa. Kaupassa kuitenkin käytiin ja kaikkien pastojen, macaroonsien ja juustojen jälkeen ajattelin tehdä tänään ihan vain salaatin ruoaksi 😉
Kivaa iltaa!
Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Hairstyle 17122012

  1. Sulla on kyllä niin upea tukka! Mulla imetys vei varmaan puolet tukasta joten ihan kateellisena täällä ihailen sinun :)<br />
    Onneksi se kasvaa kuitenkin takaisin, hitaasti mutta kuitenkin 🙂

    1. Kiitos paljon &hearts; Voi pöh, varmasti sinä saat hiuksesi takaisin pian &hearts; Ystävälläni raskauden aikana hiukset ja kynnet kasvoivat ja vahvistuivat huimasti, saa nähdä miten imetyksen aikana hänelle käy; toivottavasti säilyy tuo kasvuefekti 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *