Weekend Getaway

Lähdettiin perjantaina aamusta (tai no, meidän aamusta ja muiden päivästä) ajelemaan kohti Colmaria, joka sijaitsee aivan Itä-Ranskassa. Siellä on näin jouluaikaan ihanat joulumarkkinat, jonne piti päästä ihailemaan. Varattiin hotelli perjantaina aamulla ennen lähtöä tutun ja turvallisen Hotels.cominimp?type(inv)g(11769638)a(2042464) kautta. Sitten ei muuta, kuin meidän lisäksi tavarat ja koiruli autoon ja nokka kohti Colmaria. Matkalla jouduttiin ajamaan vuoriston kautta ja siksi tämä reissumme viivästyi viikonlopulle, sillä vasta perjantaina olivat pakkaset poissa ja tilalla sopiva n +10C kesärengaskeli 😉 Vuoristossa oli aika kaunista ajella, sillä lumet sulivat kovaa vauhtia plussakelien sekä auringonpaisteen ansiosta ja teiden vierellä kulki ihanat purot jokapuolella.
IMG_4263.JPG
Mommy, I don´t feel like modelling today!
IMG_4259.JPG
Pikkumuru kulki kätevästi takapenkillä, mutta nukkuminen oli toiselle vaikeaa mutkaisessa vuoristossa.
Koiruli oli sen verran kurainen autoon nostettaessa, että sai oleilla pyyhkeen päällä 😉 
IMG_4260.jpg
IMG_4281.JPG
Ihania vuoristomaisemia.
IMG_4283.JPG
Kuvaaja autossa, kuvattava tuulen tuiverruksessa ;D
IMG_4287.jpg
Tämä kuva on kyllä paluumatkalta, mutta kuinka söpöjä nämä vuoristoreitit ovatkaan!
IMG_4293.JPG
Varasimme hotellin niin viime tingassa, että kaupungissa oli tilaa vain 3 eri hotellissa. Päädyttiin tähän suloiseen all seasons hotelliin, joka oli koiraystävällinen ja todella hyvällä sijainnilla. Harvoin löytää autolla matkustaessa hotellia, joka on aivan keskustassa ja silti helppo autolla, tämä hotelli oli molempia.
IMG_4196.JPG
Oli muuten todella suloista, että hotellia vastapäätä olevassa puistossa oli luistelurata, jossa soitettiin joulumusiikkia. Joten tällainen joulufiilistelijä oli aivan innoissaan, kun heti autosta noustessa soi täysillä joulumusiikki 🙂
IMG_4195.JPG
En tajunnut ottaa yhtään kuvia huoneestamme, mutta se oli tosi perus siisti ja tilava. Koiralle oli ihanat lattiaan saakka ulottuvat ikkunat, joista muru pääsi katselemaan ihmisvilinää kaupungilla.
IMG_4256.JPG
Huoneestamme oli ihanat maisemat kattojen yli Colmarin cathedralille.
IMG_4258.JPG
Laitan vielä myöhemmin lisää kuvia joulumarkkinoilta 🙂
Mainoslinkki/Adlink

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *