Estée Lauder

Ainokainen ostokseni kentältä oli tämä ainakin minun ystäväpiirissä ylistetty Estée Lauderin Idealist Even Skintone Illuminator, jota nyt on vihdoin aika testata (auts, aika suolainen hinta vain!) Minulla on käytössäni Estée Lauderin Night Repair, johon olen ollut todella tyytyväinen, joten uskalsin tähänkin panostaa. Lähinnä toivon tasoitusta punoitusalueille kasvoissani. 
IMG_3969.JPG
IMG_3971.jpg
Hajuvesi oli tarkoitus ostaa, mutta koiran kanssa en niitä sitten viitsinyt alkaa tuoksuttelemaan, toinen olisi varmaan pyörtynyt ;D Vinkkejä hyvistä hajuvesista otetaan kuitenkin vastaan, jos paluumatkalla sen sitten hankkisin.
Onko kellään siellä kokemuksia tästä Idealist seerumista? 

8 kommenttia “Estée Lauder

 1. Tuo lienee ainoa Lauderin tuote (miltei 😉 ) mitä omista kokoelmistani ei löydy. Olen vuosia ollut koukussa siihen toiseen Idealistiin, pore minimizeriin. Sitten jäin koukkuun Perfectionistiin ja muutama viikko sitten Advanced Night Repairiin… 😀 Ja Idealist-sarjan kuorintavoide on ihan ykkössuosikkejani myös! Jään siis mielenkiinnolla kuulemaan mitä pidät tuosta ostamastasi tuotteesta…

  1. Haha, sulla onkin sitten kadehdittava purkkikokoelma näitä 😉 Kirjoittelen varmasti myöhemmin kokemuksista, kun olen hetken tätä käyttänyt! Minulla nyt iso ihonparannusprojekti ja olenkin juossut ahkeraan kasvohoidoissa, joten kovasti seuraillaan tämänkin voiteen tuloksia 😉

 2. Innostuin ostamaan tämän seerumin Mrs V:n suosituksesta juurikin lentokentältä, koska tax freessä hinta on edes hieman kohtuullisempi. Seerumin levityksen jälkeen ihosta tulee tasainen ja hehkuva/säihkyvä, tykkään kovasti ja seuraavaksi olisikin tarkoitus panostaa Night Repairiin.<br />
  <br />
  -hanna

  1. Mrs V taitaa olla se &amp;quot;syypää&amp;quot; minunkin kavereille tähän tuotteeseen koukuttumisesta ;D Joo, huomasin saman hehkuvuuden ihossa, ihana tuote ja kirjoittelen myöhemmin vielä kokemuksistani lisää 🙂

 3. Mulla on toi seerumi, ja on ihan ok. En mitään tajunnan räväyttävää huomaa ihossani, mutta koska siinä on pieniä hippuja, tulee kasvoille kuultoa.

  1. Kai se on sama kaikissa voiteissa, että mitään ihmeitä on turha odottaa (muutenhan koko maailmassa kaikilla olisi täydellinen iho), mutta edes vähän jos saisi tuloksia näkyviin, olisi kiva 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *