Happyhappy Joyjoy

Täällä ollaan perillä ”kotona” ja super iloisina 🙂
Meidän pikku perhe on nyt taas koossa ja elämässä kaikki hyvin ♡
Kuva+otettu+6.12.2012+klo+21.14.jpg

Luulempa, että lomasta 90% hengaillaan kotivaatteissa, meikittä ja hiukset nutturalla 😀 hah, mutta jotain asukuviakin varmasti vilahtaa!
PS Koirulin lentomatka meni oikein hyvin, kentällä ja koneessa oli eläinrakkaita ihmisiä ja pikkuinen sai paljon huomiota osakseen 🙂 Automatkan toinen nuokkuikin sitten takapenkillä söpösti. Vähän hän on sekaisin kaupunkielämästä, kun täällä autoja enemmän sekä kapeammat jalkakäytävät. Kerran jo pääsi valjaistaankin, kun pisti jarrut päälle (äiti älä huoli, kaikki päättyi hyvin) ;D
Mukavaa Itsenäisyyspäivän iltaa sinne!

12 kommenttia “Happyhappy Joyjoy

 1. Ihanaa lomaa koko perheelle! Ja voi kun toinen on taaas niin suloinen, en ihmettele, että porukka on lentokentällä ollut ihan hurmoksessa tosta pikkupallerosta 🙂

  1. Kiitos ihanainen ♥ Hihh, kyllä löytyi sililttäjiä pojalle ;D Täällä Ranskassakin kaikki tulee höpöttämään pikkuiselle 😉

 2. Oiii ihana kuva!!! 🙂 Mä oon Rockyn kanssa lentänyt vasta kerran ja ihan ok meni, jos ei ota huomioon siitä huutokonserttoa, joka alkoi kun piti maata pienessä kopassa lentokoneessa.. Tuli välillä aikamoinen tuskanhiki, mutta ehkä siinä on toivoa tulevaisuutta ajatellen. Ihanaa lomaa!

  1. Hihh, kyllä toi meidänkin hieman ulisi kassissaan! Luulempa, että kuitenkin ulisi sitä ettei pääse syliin, kun mitään muuta ;D Heti, kun vähän raotin kassia, siten että tuon pää tuli ulos, niin loppui ulinakin siihen paikkaan!<br />
   <br />
   Kaipa nuokin tuohon tottuisi, jos enemmän lentäisi! Luulempa, että koiralla on kuitenkin kivointa olla omistajansa mukana pitkällä lomalla, kuin hoidossa (vaikkakin meillä hoitopaikka on minun vanhemmilla, missä koiralla super hyvä olla &hearts; )<br />
   <br />
   Kiitos, rapsutuksia sinne Rockylle!

  2. Se ulina on kyllä aikamoista, ihan kuin koiralle tapahtuisi jotain pahaa 😀 Onneksi sen kopan voi ottaa syliin nousun jälkeen niin pystyy avaamaan yläkannen ja rapsuttelemaan. <br />
   <br />
   Kyllä mäkin ottaisin pidemmälle matkalle koiran mieluusti mukaan, varsinkin jos lähtee semmoiseen maahan missä sitä on helppo pitää. Nyt itse asiassa kohta Ruotsiin vaihtoon lähtiessäni ajattelin napata koiran (ja miehen 😉 kainaloon mukaan 🙂

  1. Kiitos ihanasta kommentista kaunotar &hearts; Ihanaa, jos kuvasta todella välittyy tämänhetkinen olotila &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa lauantaita sinne!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *