Dolce Gusto arvonta!!

Olen täällä nyt ihan innoissani!! Saan nimittäin arpoa yhdelle teistä ihanista lukijoistani
IMG_3403.jpg
Olen nyt käyttänyt jo useamman viikon tätä omaani ja täytyy myöntää, olen koukussa ;D
IMG_3392.JPG
Tätä on super helppo käyttää ja mitään osia ei tarvitse tiskata käytön jälkeen!
IMG_3397.jpg
Perheeni ja muutamat ystävät ovat jo päässeet maistelemaan kahveja ja kaikki ovat pitäneet mausta.
IMG_3399.jpg
Nyt siis itse asiaan, eli arvontaan 🙂
Osallistua voit kommentoimalla tätä postausta ja kertomalla siinä, että mitä mieltä olet koneen ulkomuodosta sekä kaipaisitko makuvalikomaan jotain, mitä siellä ei vielä ole?
Kaikki juomien maut löydät täältä.
Arvonnan säännöt:
1 arpa: kommentoi nimimerkillä kertomalla yllä olevat asiat 🙂
2 arpaa: kommentoi + seuraa blogiani bloggerissa/ blogilistallabloglovinissa tai tykkää blogistani Facebookissa
3 arpaa: ylläolevat + linkitä arvonta myös omaan blogiisi
IMG_3381.JPG
Omia lempparimakujani ovat mm Latte Macchiato, Cappuccino sekä Chai Tea Latte ja seuraavaksi haluan maistaa Vanilla Macchiato sekä Café au Lait -makuja, mmm tulee ihan vesi kielelle pelkästä ajatuksesta ;D
IMG_3382.JPG
IMG_3404.JPG

Arvontaan voit osallistua kahden viikon ajan, 4.12.2012 klo 20.00 saakka. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Arvon voittajan ennen, kuin häippäsen pois Suomesta joulun viettoon. Paketin saat siis aikalailla jouluksi, joten ONNEA arvontaan!

170 kommenttia “Dolce Gusto arvonta!!

 1. Tsau!<br />
  Kahdella arvalla mukana ollaan; uusia makuja en kaipaa, tämä valikoima riittää. Koneen ostoa olen suunnitellut jo tovin, mikäli voittaisin, antaisin tämän minulle ja hänelle yhteiseksi joululahjaksi. 🙂

 2. Oi ihanaa, toivottavasti voitan! Heh :D<br />
  Muotoilu on nykyisellään ihan jees, mutta alkaa varmaan aika pian kuitenkin pitkästyttää.<br />
  En ole paljoa noita vielä maistellut, mutta mitä katsoin makuvaihtoehtoja, niin ainakin sieltä löytyy kaipaamani caramel ja suklaa. Mutta jos vaikka lisäisi hasselpähkinän vielä kylkeen, niin valikoima taitaisi olla aika bueno :)<br />
  Osallistun kahdella arvalla.

 3. Olen ollut innokkaan jokaiseen arvontaasi, josko nyt tärppäisi!<br />
  Kaipaan valikoimaan ehdottomasti teetä ja kaakaota lisää!!!!<br />
  Olen teen suurkuluttaja aamuisin kiireessä ei ole aikaa kiehuttaa vettä, hauduttaa teetä kauaa yms.. Kahvin maailman makuihin en ole vielä sortunut muu perheeni kyllä. Muotoilussa pidän siitä että jos tuollaiseen vempeleeseen törmää herää kysymys mikä se on, tarkemmin tutkittuna voi todeta että sehän on moderni kahvikone. :)<br />
  Osallistun 2 arvalla, FB ja blogger

 4. Kolmella arvalla mukana! Mä niin olen haaveillut omasta kapselikeittimestä, oispa ihan huippua jos onni nyt potkaisisi! :)<br />
  Keittimen ulkonäkö on musta ok, sopisi meille oikein hyvin 🙂 Makuvaihtoehtojakin näyttäisi olevan ihanan paljon, olisihan tuossakin maisteltavaa! 🙂

 5. Onhan tuo muotoilu hieman avaruusmainen 🙂 Makuvaihtoehtoja näyttää olevan useita, enkä näin äkkiseltään keksi mitään uutta makua. Kahdella arvalla olen mukana!<br />
  <br />
  Anna-Maija

 6. Koneen ulkonäkö on upean moderni, sopisi meidän pelkistettyyn keittiöön mainiosti! 🙂 Makuvaihtoehtoja näytti olevan hurjasti. Kaakaon ystävänä ehdottaisin maustettua kaakaota.<br />
  Ja kahdella arvalla osallistun.

 7. Muotoilultaan keitin on ihan ok, laite voisi olla hieman pienempi. Makuvaihtoehtoja on runsaasti ja suosikkejakin näyttäisi olevan:). Yhdellä arvalla olen mukana.<br />
  <br />
  Saija

 8. kahdella mukana, mä en saa itseäni käyntiin ilman kahvia mutta en juo tavallista kahvia lainkaan vaan haen joka aamu laten kahvilasta. tuo moderni kahvipömpeli kun pönöttäs saarekkeella niin säästäisin hyvät rahat jo viikossa. Vanilla Macchiato kuullostaa todella hyvältä.

 9. Aikas pallurahan tuo kone on :), söpö! Makuvalikoima näytti aika kattavalta. Kylmistä juomista taisi löytyä vain ice cappuchino, joten ehkä sen rinnalle kesäksi olisi joku vanilijainen ice latte hyvä. Seurailen sinua bloglonivin kautta josta luen kaikki seuraamani blogit, kahdella arvalla siis mukana!

 10. Vau mikä arvonta, olen kaikilla kolmella arvalla mukana. Makuja näytti olevan ihan hirmusti, ei tule nyt mitään muuta makua mieleen, muotoilu on mielenkiintoinen, kyllä tämä meidän keittiöömme istuisi 🙂 Tuo vanhin teini varmasti erityisesti ihastuisi tällaiseen joululahjaan 🙂

 11. Tulisi niin tarpeeseen kyllä tuollainen, aamunpiristäjäksi nimittäin 🙂 Makuvaihtoehtoja näyttäisi olevan runsaasti, noilla pärjäisin ainakin minä.

 12. Kolmella arvalla mukana. :)<br />
  Voishan siellä olla mukana Irish Coffee kapseli. ;D<br />
  Toivottavasti nähdään pian muru!!! &hearts;

 13. Keittimen ulkonäkö on upea, mutta saisi olla ehkä hiukan pienempi. Makuvalikoima on laaja, enkä usko sen tarvitsevan lisäystä. Seuraan bloglovinin kautta joten kahdella arvalla mukana.

 14. Avopuolisolle olen joululahjaksi ostamassa mutta jos arpaonni suosii olisimme molemmat iloisia! Ulkomuoto on sekä naisellisen kaunis mutta maskuliiniseen makuun sopiva. Kahdella arvalla ollaan mukana! ja itse himoitsisin appelsiinikahvia! NAM kun kuulostaa hyvältä! <br />
  <br />
  -AnnaM

 15. 2 arvalla mukana 🙂 Olisi ihana päästä juomaan noita hyviä makuja!Mielestäni ihanan tyylikäs, muita makuja ei tule mieleee,kunpa noistakin jotai pääsisi maistelemaan.

 16. 2 arvalla mukana! Olen tämän ostoa miettinyt jo pitkään, mutta mieheni ei ajatukselle lämpene. Sillehän ei sitten mitään mahtaisi, jos vaan sattuisin voittamaan sellaisen ;D Appelsiininen tuli minulle mieleen, mutta enköhän pärjäisin nykyisilläkin mauilla. 🙂

 17. Jee! me just pohdittiin tämän ostamista joululahjaksi itsellemme 🙂 Koneen muoto on tyylikäs vaikkapa keittiön näkyvimmälle paikalle ja en osaa muita makuja kun Mocha on meidän perheen lemppari!

 18. Ohho. Aika huikea palkinto. Kahvinkeitintä en ole ikinä omistanut, joten eipä ole voinut vieraillekaan koskaan kahvetta tarjota. =) Ilokseni huomasin, että tuolla näkyi myös nesquik vaihtoehto kaakaon kavereille! Joku minttukaakao voisi olla aika kova.. hihii. <br />
  <br />
  Parilla arvalla osallistun, josko olisi pukin pussukkaan jotain suurempaa paketoitavaa tänä jouluna. 😉

 19. Kaksi arpaa 🙂 Jokin teevalikoima olisi hyvä, vastaavissa laitteissahan osassa on myös teetä valikoimissa. Silloin tämä olisi täydellinen kun ajaisi sekä kahvinkeittimen että vedenkeittimen asiaa…mutta tällaisenaankin sopisi kaunistamaan keittiön nurkkaan, ja ehdottomasti helppoudesta plussaa!

 20. Kahdella arvalla mukana. Ainakin minua muotoilu miellyttää ja se on moderni sekä väriltään hyvä. Makuvaihtoehtoja näyttää olevan ainakin minun mieleeni tarpeeksi ja tällä hetkellä en osaa ainakaan kaivata valikoimaan mitään uutta. Toivotaan, että onni kerrankin potkaisisi ja pääsisi konetta testailemaan 🙂

 21. Huh miten hyvä arvonta! Koneen ulkomuoto on minusta aivan ihana ja uniikki, piristäisi kyllä aamuja kun saisi noin hienolla koneella tehdä aamukahvin! Makuja on jo runsaasti (lempparit eli chai latte ja karamelli latte löytyivät jo listalta 😉 ), mutta ehkäpä ice latte mukaan muiden kylmien rinnalle, vaikka pärjäisin kyllä mainiosti noillakin.. 🙂 Kiitos kun jaksat nähdä vaivaa arvonnan eteen! 2 arvalla mukana!

 22. Todella tyylikäs ulkonäöltään, kelpaisi hyvin olla esillä keittiössä kun on niin kaunis masiina 🙂 Makuvalikoimakin vaikuttaa oikein kattavalta, ei tuu mieleen mitään mitä kaipaisin lisää! Ja seuraan sua myös bloglovinin kautta :)<br />
  <br />
  -Petra<br />
  pikkumyy17@gmail.com

 23. Mukana kahdella arvalla,.<br />
  Koneen täydellisen sulava mutta linjakas muoto on myös mieleeni,tyylikäs väritys ja ripaus space-henkisyyttä toimii valloittavana tehona. 😉 panisin….keittiöni paraatipaikalle!! makukavalgadi on melko kattava, itselleni ainakin riittävä, mutta jos jotain saa joulua odotellessa toivoa niin mausteinen joulukahvi! -HannaKaarina

 24. Ulkonäkö on mielestäni aika nuorekas ja vähän lelumainen 🙂 Ideana laite hauska ja vaikuttaa todella helppokäyttöiseltä. Tällä hetkellä valmistan latteni automaattisella koneella joka jauhaa kahvin suoraan pavuista mutta varmasti tälläisellekin olisi käyttöä varsinkin kiireisimpinä aamuina 😉 Makuja vaikutti olevan runsaasti, olisi ollut mukava nähdä niiden valmistusaineet (vai enkö vain löytänyt sivuilta…?). Toivottavasti ne ovat lunnonmukaisista raaka-aineista valmistettuja ja jos ei ole niin kaipaisin sellaista ja luomua :)<br />
  <br />
  Kahdella arvalla mukana, tämä ja blogilista :)<br />
  <br />
  -annika

 25. Mä olen niin kauan haaveillut tosta 🙂 Näistä kapselikahvinkeittimistä tämä on suosikkini just ulkonäön takia, eli mitään en muuttaisi! Makujakin on ihan riittävästi, juon aina niin tavallisia kahveja että en osaa kaivata mitään erikoista!<br />
  <br />

 26. Kahdella arvalla mukana! En ole kahvin ystävä, joten minttukaakaota kaipailisin valikoimaan. Tykkäisin enemmän, jos muotoilu olis enemmän kulmikkaampi.

 27. Laitteen ulkomuoto on mielestäni aika veikeä; muotoilusta ei tule todellakaan mieleen perinteinen kahvinkeitin, mikä on mielestäni erittäin hyvä juttu. Kivaa, kun isotkin firmat kokeilevat välillä jotain ihan erilaista! Tosin en ole varma, kyllästyisikö tähän ajan myötä..? Toisaalta, eipä sitä tavallisen tylsän kahvinkeittimenkään ulkomuotoon osaa kyllästyä, joten enpä usko tuon olevan ylitsepääsemätön ongelma kuitenkaan. <br />
  <br />
  Itse en ole päässyt vielä maistamaan masiinan keittelemiä juomia, joten makuvaihtoehdoista en osaa siltä osin sanoa juuta tai jaata. Linkin takaa löytyy kuitenkin melkoinen valikoima erilaisia makuja, joten niidenkin läpi maistelemisessa varmasti vierähtäisi tovi jos toinenkin :)<br />
  <br />
  Niin, ja kahdella arvalla kilpailussa mukana 🙂

 28. Kolmella mukana! Kone on aika hauskan muotoinen, olen katsellut noita kaupoissa. 🙂 Millä sitä muuten noihin makuihin voisi vielä jotain toivoa, tuntuu, että kaikkea jo on. 🙂 Chococino ja perinteinen latte olisivat semmoisia, joita tekisi mieli kokeilla, jos kahvikoneen saisin joskus. 🙂

 29. Nain hienossa arvonnassa on pakko olla mukana ! Tata konetta olet haaveillut itselleni jo jonkin aikaa, juuri muotoilunsa vuoksi. Makuvalikoimaan ei mielestani tarvitse lisata mitaan.<br />
  – elinainen –

 30. Jee, mahtava arvonta, pakko osallistua!! Olen muutaman kerran päässyt ihailemaan ja maistelemaan keittimen herkullisia tuotoksia, niin ei kyllä ole mitään mitä olisin laitteeseen vielä lisää kaivannut! :)<br />
  <br />
  -anninen

 31. Olen katsellut tällaista kahvikonetta jo pitkään sillä rakastan kahvia! Laite on kauniisti muotoiltu ja tyylikäs ihan niin kuin muutkin ovat sanoneet ja värivaihtoehtojakin on aika mukavasti vaikka hopeaan/teräksiseen tai mustaan ise päätyisinkin. Jenkeissä on myynnissä paljon kahvikoneille tarkoitettuja eri makuja donitseista, munatotiin ja kuppikakuista ties minne eli aina uudet maut ovat tervetulleita, mutta onhan tämänhetkeinen valikoimakin oikein runsas ja kattava! 🙂 <br />
  rmariannas@gmail.com

 32. Kommentoin ja seuraan bloggerissa eli 2 arvalla mukana :)<br />
  <br />
  Olisi ihana päästä tekemään kotonakin erikoiskahveja ja ottaa niitä jopa työmatkalle mukaan, arjen luksusta sanoisinko :)<br />
  <br />
  Olen himoinnut tuollaista keitintä ties kuinka kauan, mutta kallis hinta ja poikaystäni on sitä mieltä, että tavallinen keitin riittää, joten jos arpaonni suosisi minua ja voittaisimme sellaisen, niin ei olisi yhtään paha 😉

 33. Kahdella arvalla mukana, seuraan sinua blogilistalla.<br />
  <br />
  Mun mielestä muotoilu on mielenkiintoinen. Eipä ole vastaavaa tullut ainakaan minulle aiemmin vastaan. Perusvärit, musta, valkoinen ja harmaa ovat parhaat. Ja makuja laitteelle on mielestäni ihan hyvin. Itse kun en ole lainkaan kahvinlillittäjä niin kaakao sopii meikäläiselle täydellisesti, kun taas kahvipöhkö mieheni tykkää muista :)<br />
  <br />
  myfantazya@gmail.com

 34. Kolmella arvalla mukana.<br />
  Muotoilu on tyylikäs. Makuja en ole vielä päässyt maistelemaan, mutta paljon näytti olevan eri vaihtoehtoja. Vanilla Macchiato houkutteli eniten. Toivottavasti arpaonni suosii.

 35. Kahdella arvalla mukana!Kone sopisi täydellisesti keittiööni ja makuvalikoima niin hiukea etten osaa lisää toivoa :)Tämä olisi paras joululahja itselle!<br />
  <br />
  -Laura<br />

 36. Joulupukillekkin toiveen tästä koneesta kirjoitin, mutta tuskimpa se sieltä tulee. ei oikeen saa meidän herralta kannatusta. kaakao miun ehoton suosikki noista kapseleista. kolmella arvalla mukana..linkki arvontaasi löytyy blogini oikeasta laidasta!

 37. Heissan! Kahdella arvalla minäkin mukana! Koneen ulkomuoto on mielestäni yksinkertaisen tyylikäs. Makuvalikoima vaikuttaa laajalta, en ole noita maistellut kylläkään vielä.

 38. Tähän arvontaan on kyllä pakko osallistua! Olen haaveillut tuollaisesta keittimestä! Tyylikkään näköinen vehje. En tiedä oliko kardemummakahvi jo makuvalikoimassa, mutta Cappuccinon ja Thai Tea Latten lisäksi olisi varmasti yksi suosikeistani :)<br />
  <br />
  Lisäsin blogisi seurantaan eli kahdella äänellä mukana. Olisin lisännyt blogisi ihan ilman tätä arvontaakin 🙂

 39. Ulkomuoto on ihana! 🙂 Ja koko kone muutenkin ihan pakko saada 🙂 Olen haaveillut jo pitkään, muttei vieläkään ole tullut ostettua. Makuvalikoima on täydellinen ja yhtään lempparia on vaikea valita 🙂 Mukana yhdellä arvalla!

 40. Moikka!<br />
  <br />
  Kun tuo kone on vilahdellut postauksissasi ja olet kertoillut tekeväsi sillä juomia, olen aina kiinnittänyt huomioni siihen! Olisi mahtavaa saada sellainen omaankin keittiöön 🙂 Kone on näyttävän näköinen ja makuvaihtoehtoja on paljon. <br />
  <br />
  Seuraan blogiasi bloggerissa, eli kahdella arvalla mukana! :)<br />
  <br />
  pinkzalmiac@gmail.com

 41. Koneen ulkomuodossa ei kyllä ole mitään valittamista, erittäin tyylikkään näköinen. Myös makuja näytti olevan riittämiin, kiva, että kahvin lisäksi on myös kaakaota 🙂 Niin ja yhdellä arvalla olen mukana.

 42. Törmäsin blogiisi ekaa kertaa mutta vaikutti niin kivalta, että lisäsin sen samantien mukaan bloggerin seurantalistalle. Siispä kahdella arvalla mukana :)<br />
  <br />
  Tuo ulkonäkö on kivan linjakas, vaikkakin pikkuisen epäilyttää, kuinka paljon se vie leveyssuunnassa tilaa.. Keittiön tasoilla kun on aina niin kovasti täytettä muutenkin 🙂 Ja jonkun muunkin kaipailemaa kardemummakahvia minäkin makuvalikoimaan haikailisin.

 43. Mukana kahdella arvalla! 🙂 Koneen muotoilu on tyylikäs! Makuna voisi tosiaan olla jokin jouluinen maku kuten kardemumma :)<br />
  <br />
  -Tepa

 44. Mulle tulee koneesta vähän mieleen avaruusalus! 🙂 Laite on näppärän kokoinen ja neutraali eli sopii hyvin erilaisiin keittiöihin. Makuja on valtava määrä eikä mieleen tule mitään lisäehdotuksia.

 45. KOneen muotoilu on tyylikäs! Sopisi mainiosti keittiööni 😉 Minä en kaipaisi lisää erikoismakuja, joisin kuitenkin vain cappuccinoa!! :)<br />
  <br />

 46. Koneen muotoilu on mukavan näköistä ja se sopisi varmasti hyvin baaritiskillemme, makuvalikoimaan en oikeastaan kaipaa muutoksia, cappucino ja latte löytyvät ja ne riittävät teenjuojalle mainiosti. Laite olisi kätevä myös siksi, että asun kahdestaan mieheni kanssa emmekä koskaan jaksa keittää kahvia kotona. Tällä olisi helppo tehdä yksi kuppi kahvia jos sitä aamuhetkiin kaipaisi 🙂

 47. 1 arpa:Koneen muotoilu on ihanan erilainen. Se ei ole tavallinen laatikko, vaan hieman hienompi.Ja värit ovat tyylikkäitä. Makuihin voisi olla lisänä jotain jouluista kardemumma, tai sellaisen chai-teen versio kahvina :D<br />
  2. arpa: Seuraan sinua bloglovinissa. :)<br />
  3. arpa: Likitin arvonnan blogiini <a rel="external nofollow" href="http://powerofrose.blogspot.fi/2012/11/aina-ei-mene-iin-kuin-stromssossa.html&quot; target="_blank">http://powerofrose.blogspot.fi/2012/11/aina-ei-mene-iin-kuin-stromssossa.html</a><br />
  <br />
  Eli kolmella arvalla mukana. 🙂

 48. Aivan mahtava kahvikissojen arvonta, namskis :)<br />
  Ulkomuodoltaan hieno ja trendikäs on tuo itse masiina, makuja on kivasti, ehkä cappucino valkosuklaalla olisi maku, jonka voisi lisätä.<br />
  <br />
  Voi kun arpaonni suosisi, sillä meillä on ihan ruppana kahvinkeitin kotona, eikä kahvikoneesta tietoakaan.<br />
  <br />
  t.Laura<br />
  sipsi@iki.fi

 49. Ulkomuoto on moderni, ja sopii siksi keittiöön kuin keittiöön. Ei pistä pahasti silmään, mutta on kuitenkin tyylikäs.<br />
  <br />
  Mauksi ehdottaisin kardemummakahvia, tai joulunajaksi vaikkapa jouluisin maustein maustettua kahvia.<br />
  <br />
  – Inna

 50. Kone on tyylikäs, moderni ja sopisi loistavasti ainakin meidän keittiöön ;)<br />
  Olen kuullut myös muutamilta tutun tutuilta että ovat tykänneet koneesta sekä eri mauista. Itsekään en nyt tähän hätään keksisi uutta makua! <br />
  <br />
  -Siina

 51. Kone on mielestäni hassun hauskan näköinen, ufomainen :)<br />
  Kun Cafe Au Lait -maku jo löytyy niin se riittäisi ;)<br />
  <br />
  t.Sanna B

 52. Ulkomuoto on kaunis, ei yhtään &amp;quot;konemainen&amp;quot;, sopii joka keittiöön:) Kaikki on niin kauan hyvin kunhan Chai Tea Latte pysyy makuvalikoimassa !<br />
  <br />
  -H

 53. Yhdellä arvalla mukana!!:) En taida keksiä mitään makua, mitä kaipaisin.:D ulkomuodoltaan tuo on myös niin kaunis että!:)

 54. Mä olen kahdella arvalla mukana, seuraan blogia Facebookin kautta:) Itse en välttämättä kaipaa mitään uutta makua valikoimiin, en nimittäin ole tosiaankaan kahvin ystävä missään muodossa, mutta kaakao on sitäkin mieluisampaa!<br />
  <br />
  -Amalia

 55. Ulkomuoto on kiva, ehkö vähän kuin joku ufo, heh. Mukuja näytti olevan hirveästi, eiköhän noista löydy suosikki. Yksi arpa.<br />
  Nti Papu

 56. Kahvikoneen hankkimista olen harkinnut jo pitkään, tämä merkki&amp;amp;malli on yksi vahva ehdokas, koska erikoiskahvimakuja löytyy niin paljon. Vaniljalla maustettu versio näytti olevan valimoimissa, joten sillä olisi ihana aloittaa aamu. Pressopannulla olen tähän asti pärjännyt, mutta se kasaaminen, lataaminen ja tiskaaminen vie turhan paljon aikaa muilta aamutoimilta. Yhdellä arvalla siis mukana! -myy-

 57. Ulkomuoto tyylikäs ja näppärän kokoinen. Ah, saisipa aloittaa joka aamun latte macchiatolla. Herkkua! :)<br />
  -Heini S.

 58. Koneen ulkomuoto voisi ehkä olla aavistuksen verran ns. romanttistyyliseenkin keittiöön sopiva. Tai sitten voisi olla kaksi eri mallia. Makuvalikoimaan en osaa ottaa kantaa, kun itse en kahvia juo. Mutta olishan tuo miehelle mukava joululahja, niin sais itselleen erimakuisia kahveja helposti.<br />
  <br />
  Yhdellä arvalla mukana arvonnassa!<br />
  <br />
  -Tuija-

 59. Oi kahvihiiri täällä. Pakko osallistua. Mä pidän koneen muotoilusta. Sopivan pieni niin mahtuu pieneen keittiöön, eikä teräviä kulmia mihin kuitenkin kolhisin itseni. 😀 Ja noista makuvaihtoehdoista, kääk, en osaa kyllä sanoa. Ne kaikki kuulostavat niin herkullisilta!! :)<br />
  Maria

 60. Oi, ompas kiva arvonta!<br />
  Mun mielestä toi on ulkomuodoltaan tosi tyylikäs ja samalla simppeli. Ja makuja näyttää kyllä olevan tarpeeks, haluisin niiin kokeilla tota chai lattea ♥<br />
  <br />
  Ja kahdella arvalla siis mukana, tykkäilin FB:ssä ja seuraan sua myös Bloggerin kautta 🙂

 61. Kone on todella tyylikkään näköinen. En ole ihan kamalasti tutustunut eri makuvaihtoehtoihin, mutta enköhän sieltä mieleiseni löydä. :)<br />
  Yhdellä arvalla tällä kertaa mukaan. 🙂 <br />

 62. Kone on ihan tyylikäs, tosin tykkää enemmän niistä ns. perinteisemmän mallisista kahvikoneista (neliskanttiset). Makuvalikoimaan ei kaipaa oikeastaan muita makuja:)<br />
  <br />
  riiri

 63. Hyvin näppärän kokoinen laite! Olen muutamaa makua ystävän luona maistanut ja on kyllä hyvän makuisia ja etenkin hyvä valikoima. Olisi hienoa saada myös oma:) Yhdellä arvalla mukana.

 64. Koneen muotoilu on mielestäni söpön erikoinen 🙂 Väri vaihtoehtoja koneella voisi toki olla useampia, mutta nuo keittiöistä löytyvät koneiden yleisväritkin ovat jees 🙂 Mieluusti kotiuttaisin tuollaisen koneen meille 😉 Noihin kapseleiden makuihin toivoisin suurena suklaaihmisenä esimerkiksi suklainen makuja, marianne, minttusuklaa, daim jne.. :)<br />
  Tätä huippu palkintoa lähdetään kotiin havittelemman kaikilla kolmella arvalla 🙂

 65. Mun mielestä toi kone on tyylikäs ja moderni, sopisi meidän keittiöön 😉 Tolla laitteella jopa munlainen aamutorkuttaja ehtisi keittää kahvit mukaan 🙂

 66. Aika jännän näköinen laite ku on tottunut perinteisen näkösiin. Ei ainakaan heti tule mieleen valikoimasta puuttuvaa osaa :)<br />
  <br />
  Kahdella arvalla mukaan, kiitos!

 67. Laite on juuri hyvä noin: pelkistetty ja sopivan erilainen. 🙂 Makuja on mielestäni ihan riittävästi. Yksi arpa!<br />
  <br />
  Johanna (nxmo)

 68. Laite on ulkonäöltään kivan tyylikäs ja yksinkertainen, ja eri makuvaihtoehtojakin on ihan kiitettävästi. 🙂 Mukana yhdellä, toivottavasti onnekkaalla, arvalla!<br />
  <br />
  Heidix

 69. Mun mielestä koneen ulkomuoto on kivan erilainen ja &amp;quot;pehmeä&amp;quot;.:)<br />
  Kahvikapseleiden makuvaihtoehtoja on kyllä niin monta, että en näin äkkiseltään osaa kaivata mitään uutta makua.<br />
  <br />
  -Miukku

 70. Yhdellä arvalla mukana.<br />
  Muotoilu on kaunis ja väri sopii moneen sisustukseen. <br />
  Makuja oli paljon erilaisia, nyt en osaa sanoa mikä maku olisi kiva lisä.<br />
  <br />
  Amalia E.

 71. Tykkään tuosta pyöreästä, aika lailla kuitenkin klassisesta ulkoasusta todella paljon! Valikoimaan en edes osaa kaivata mitään lisää, näissäkin olisi jo kokeilemista toviksi jos toiseksi…

 72. Pitäisin ehkä enemmän kulmikkaammasta muotoilusta, mutta hyvinhän tuokin sopisi keittiööni. 😉 seuraan blogiasi bloglovinin kautta joten osallistun kahdella arvalla.<br />
  <br />
  -AnnaT<br />
  (annakatariinatakala@gmail.com)

 73. Kolmella arvalla mukana!<br />
  Muotoilu on onnistunut ja sopii moneen sisutukseen. Makujakin on kivasti ja niistä löytyy varmasti kaikille se oma lemppari.

 74. Voih, kotiäidit unelma hyvää kahvia ilman vaivaa ja nopeasti. Koneen muotoilu mielyttää minua ja sopisi meidän Moccamasteria paremmin keittiöömme. Latte on lempparini, joten en kaipaa lisää makuja valikoimaan. Kahdella arvalla mukana. <br />
  KatriS

 75. Huippu hieno arvonta! Kahdella arvalla mukana.<br />
  Ulkomuoto on ihan ok, pääasia on juomien maku 🙂 En itse kaipaisi lisää makuvaihtoehtoja.<br />
  <br />
  minnapo1(at)gmail.com

 76. Ulkomuoto kiva pyöreä, makuja kahveissa tuntuu olevan riittävästi. Teemakuja voisi olla esim. sitruuna-hunaja. <br />
  Osallistun yhdellä arvalla koettamaan onneani mahtavassa arvonnassa:)

 77. <br />
  Mukana yhdellä arvalla!<br />
  Koneen ulkomuoto miellyttää kovasti ja sopisi täydellisesti omaankin keittiöön!<br />
  Ja makuvaihtoehtoja on kyllä sen verran paljon jo nyt, etten osaa kaivata, ainakaan ennen koneen onnellista omistajaa, mitään lisää.<br />
  <br />
  JN

 78. Koneen ulkomuoto on mukavan pyöreä ja tavallaan huomaamaton. Makuja on hurja määrä, mutta jos jotain voisi toivoa niin toffeeteetä.<br />
  Olen yhdellä arvalla mukana huikeassa arvonnassa.

 79. Kolmella arvalla lähden mukaan :)<br />
  Pyöreä muoto näyttää hauskalta, makuja on sen verran paljon, että en kaipaile lisää! 🙂

 80. Upea palkinto minunlaiselleni kahvikissalle, makuja näyttäisi olevan kivasti, laitteen ulkonäkökin on upea, tosin valkoisenakin laite olisi varmasti tyylikäs.<br />
  Nyt jään odottelemaan joululahjaksi tätä ihanaa palkintoa, mikäli onni potkaisisi.<br />
  Osallistun 2 arvalla, FB ja blogger.

 81. Olen suuri kahvinystävä,joten tämä olisi kuin minulle räätälöity! Ulkonäkö on ihan moderni ja tyylikäskin. Makuvaihtoehtoja on jo aika laaja valikoima, joten en osaa sanoa uutta vaihtoehtoa.<br />
  T.maikki<br />
  mariah-79(a)suomi24.fi

 82. Uutena lukijana kolmella arvalla mukana. Laite on kivan näkönen ja sopis meidän keittiöön värityksensä puolesta ihan loistavasti. Makuvaihtoehtoja on nyt jo tosi paljon, enkä kyllä osaa toivoa enää mitään lisää.

 83. Koneen ulkomuoto on moderni ja tuore mutta ajaton. Tykkään siis. Makuja on valikoimissa aivan riittävästi meidän perheen tarpeisiin, en keksi mitään mitä jäisin kaipaamaan. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa.

 84. Kahdella arvalla osallistun. Makuvalikoima vaikuttaa just sopivalta. Voi kun voittaisin, kahvia juodaan loppujenlopus aika vähän joten laitteella voisi tehdä kaiken kahvin, eikä tulisi kalliiksi.

 85. Yhdellä arvalla mukana upean kahvikoneen arvonnassa. <br />
  Muotoilu onnistunut ihan nappiin, makutoiveena Irish Coffee.<br />
  Stressaavan syksyn jälkeen olisi ihana palkita itsensä tällä laitteella. <br />
  Dansk-anni<br />

 86. Yhdellä arvalla mukana.<br />
  Makutoiveena olisi joku minttuinen, minttukaakao ;)NAM :)<br />
  Muotoilu on kivan näköinen, erottuva muista kodin pienkoneista :)<br />
  -SuperPimu-

 87. Tollasta konetta oon kuolannu iät ja ajat! 😀 Totaalinen kahvifriikki kun olen,tuo kone olis unelma 🙂 Kahvimakuja on mun mielestä riittävästi,mutta kevyitä versioita voisi olla enemmän kuin se yksi 🙂 Ulkonäöltään Circolo on tosi tyylikäs,sopii sisustukseen varmasti 😀 <br />
  <br />
  -Chimar-<br />
  <br />
  PS. Yhdellä arvalla mukana.

 88. Tuollainen on ollut toivelistalla siitä asti, kun ekat mainokset näin. Ulkonäkö on hyvä ja makuvalikoima kattava – kun siellä lempparini suklaakin oli;)<br />
  Kahdella arvalla arvontaan, kiitos;)

 89. Suklaa makuna riittää mulle! Jos sama keitin olisi myös valkoisena, niin olisi kiva! Muotokieli on makuuni. Meillä on saman merkin paahdin, ja vaikka se ei ole enää ihan uusi, muoto on sellainen, että sitä voisi luulla ihan uudeksi. Yhdellä arvalla mennään!

 90. Olen yhdellä arvalla mukana. Ulkomuoto kelpaa kovinkin hyvin, vaan valkoista vaihtoehtoa kaipaisin minäkin. Makulista on huisin kattava, ehkä voisi toivoa jotain eksoottisempia juttuja, vaikka chilikaakaota tms.

 91. Ihan mahtava arvonta! Muotoilu on minusta kiva, mutta värejähän voisi olla tietty erilaisia. Makuja näyttää olevan monipuolisesti, en tosi ole mitään noista maistanut 🙂 Tazza kaakao on todella hyvää, joten ehkä joku sen suuntainen täyteläinen kaakao voisi olla hyvä. Mukana yhdellä arvalla.<br />
  -Shiva-<br />
  suddenconnection@hotmail.com

 92. Muotoilu on vähän ympäripyöreetä ja sitä olis kiva silitellä kuin lemmikkiä. Tervehtis aamuisin silityksellä ja laittais kupin kuumaa tulemaan. Kyllä poikamiehen kelpais!! Mauissa ei ainakaan valittamista kun niitä löytyy aika kattava määrä. Yksi arpa Jokkerille<br />
  joelin.oma at luukku . com

 93. Makuja on jo monta ihanaa! 🙂 Tälläisestä kauan haaveillut 🙂 Ihana juttu. Kahdella onnea koettamassa! 🙂

 94. Yhdellä mukana tässä huumaavan upeassa arvonnassa! Tätä keitintä olen himoinnut jo pitkään pitkään! Chai-teestä olen erityisen innoissani, se on hyvä maku!

 95. yhdellä arvalla mukana, ja mulle riittää kans nuo makuvaihtoehdot koska olen tottunut juomaan vain perinteistä kahvia, niin tuossa riittää jo kokeiltavaa:)

 96. Yhdellä arvalla mukaan ja toiveita ei valikoiman suhteen ole,mutta olisihan se komia laite meidänkin köksän pöydälle :)<br />
  -Miukumauku-

 97. Wautsi mikä arvonta! Aika mieletön 🙂 Joten pakkohan tälläiseen on osallistua! Kahdella arvalla siis mukana 🙂 Rapsutukset koiralle! Ja siullekin ;D

 98. Keitin on modernin näköinen ja sopisi hyvin keittiööni. Tulisikovaan käyttöön.<br />
  Makuja on mielestäni aivan riittävästi. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla.<br />
  helikaa at luukku piste com

 99. Minusta tuo on tosi tyylikäs ja mielelläni ottaisin sellaisen keittiööni:) Makuja on yllättävänkin suuri valikoima, itse ainakin olen tyytyväinen! Osallistun kahdella arvalla, sillä seuraan sinua bloglovinissa:)<br />
  roosaheartit@hotmail.com

 100. Mieletön palkinto, aivan huippu, tahtoo tämän heti! Yksi arpa vetämään &hearts;<br />
  Tyylikäs ja moderni ulkonäkö ja aivan ihania makuja, nams!

 101. Ihana ihana! Ja mun mieheni kun on tuosta haaveillut jonkin aikaa… Makujakin on, joku mainitsikin jo hasselpähkinän ja yhdyn siihen täysin! 🙂 Kahdella arvalla mukana (tykätty facessa), ja sit peukut pystyssä oottamaan saiskos kultani joululahjansa 😉

 102. Olen tuollasisesta haaveillut jo pitkään, ihana olisi välillä hemmotella itseään herkkukahvilla. Tuossa varmaan olisivat jo lempparimakuni, mutta jonkun kommentoima Irish Coffee vosi toimia. Ulkonäkökin on hyvä, meille sopisi kyllä Kitchen Aidin punaisena paremmin =0) Kahdella arvalla mukana!

 103. Ihanan ihana laite, kahvi makuja on riittävästi, mutta mites olis tee-laatuja? <br />
  Yhdellä arvalla mukana.

 104. Oi oi, ihana joululahja masiina 🙂 Ja makuja on kivasti, ehkä joku minttukaakao ois kiva plussa 🙂 Toi laitehan ihan selvästi huutaa mun keittiötä 😉

 105. Wau mikä arvonta, mielellään mukana. Ulkonäkö on ihan kymppi, sopivan moderni mutta silti hillitty. Kahvimakuja en osaa edes kaivata mitään lisää..

 106. MÄ HALUUN TON!! Enkä kaipaa muita makuja kun Latte Macchiato Caramel löytyy!! Karamelia :))<br />
  <br />
  Muodosta sanoisin sen olevan kivan pyöreä..<br />
  kaikki 3 arpaa kehiin!!

 107. Mieki haluun!<br />
  Kolme arpaa siis! :)<br />
  Voi voi noita makuja on kaik niin ihania, ihan tavan kaputsiinokin on ihana! 🙂 muotoilu on oikein mukava.

 108. OI MIKÄ MAHTAVA ARVONTA!! Toi kone on mun joululahjatoive -listalla… Onhan tuo ulkomuoto aika pyöreä ja ehkä tilaavievä, mutta tyylikäs se on! Ja makujakin löytyy niin paljon, että varmasti jokaiselle löytyy joku mieluisa! En siis kaipaa enempää makuvaihtoehtoja, kaipaan ainoastaan tuota konetta meidän keittiöön :-)<br />
  <br />
  Kahdella arvalla mukana!<br />
  <br />
  teijan_75(at)hotmail.com

 109. Yhdellä arvalla arvonnassa mukana. <br />
  Ulkomuoto on minusta hyvä, vaihtelua toisi meidän keittiöön, kun kaikki on laatikkomaisia.

 110. Kahdella arvalla mukana 🙂 Olisi täydellinen kapistus tulevia yövalvomisia varten.. lähinnä jaksais päivät ihanien kahvimakujen parissa, chai tea latte kuullostaa super hyvälle. Muotoilu on ehkä hieman erikoinen, mutta tyylikäs.

 111. Mielestäni koneen ulkomuoto on ihan toimiva, joskin sitä voisi mahdollisesti muokata hieman &amp;quot;virtaviivaisemmaksi&amp;quot;, esim kapeammaksi, mahtuisi helpommin tällöin kapeampaan tilaankin. 🙂 Makuvaihtoehdoista mielenkiintoisimmilta kuulostavat Latte Macchiato Caramel, Chai Tea Latte ja Latte Macchiato Vanilla. Lisäyksenä valikoimaan voisi mielestäni kehittää esimerkiksi makukahveista pähkinällä maustetun latten tai kaakaolle minttuisen version. 🙂 Jihii, toivottavasti arpaonni suosisi! 🙂 – Ripsi

 112. Pyöreä ulkomuoto onnistuu jotenkin olemaan neutraali. Voin kuvitella, että se sopii aika monenlaiseen keittiöön ulkonäkönsä puolesta. Jos tekniikka antaa myöten niin ehkä hieman pienempi kokoinen voisi olla helpompi. Peruskahvien lisäksi juon paljon maustekahveja (onkohan se oikea sana) esimerkiksi suklaalla tai pähkinällä maustettuja kahveja niin näitä mielelläni kehittäisin tässä valikoimassa.

 113. Laite on mielestäni tyylikäs, ehkä juuri hieman kapeampi malli voisi olla. Makuja on todellakin tarpeeksi.=)<br />
  Toiveikkaana kolmella arvalla mukaan! Olisi kiva nähdä meidän murkkuikäisen naaman ilme kun asettelisin Dolce Custoa työpöydälle, on meinaan hänen pitkäaikainen haaveensa.=)

 114. Kahdella arvalla täällä mukana. Kone on söpö pieni ufo, joka voisi olla vaikka minkä värinen. Lempparikahvi on ehdottomasti latte macchiato, super NAM! Olen joulupukille jo asiasta kirjoitellut ja tontuille yrittänyt vihjailla, mutta mikä sen parempaa jos voittaisin sen täältä niin säästyisi pukinkin selkä, kun olisi yksi lahja vähemmän kannettavana aattoiltana. 🙂

 115. Uusi lukija ilmoittautuu. <br />
  <br />
  Mä oon miettiny tota muotoilua, sopiiko se oikeasti ihmisten keittiöihin? Tokihan se on tyylikäs ja näin. Mutta sopiiko se normaalin pulliaisen keittiöön, en usko. Makujahan noilla on paljon enkä oikein kaipaa mitään lisää, ehkä sellaisen erittäin hyvän chilikaakaon. Ja kokoajanhan noita makuja tulee lisää. :)<br />
  <br />
  Eli 2arpaa.<br />
  Jos onni sattuisi minua suosimaan:<br />
  petrakristina.arteli@gmail.com

 116. Ihan kivan näköinen pallerohan tuo. Kun löytyy latte ja café au lait, niin muuta en kaipaa! 🙂 Mukana arvonnassa siis yhdellä arvalla.

 117. Kyllähän tuo meidän keittiöön sopisi, makuja on ainakin näin aluksi ihan riittävästi, ei pääse ihan heti kyllästymään. Mikko T

 118. Pidän koneen ulkonäöstä todella paljon ja makuvaihtoehtojakin tuntuísi olevan enemmän kuin tarpeeksi! Osallistun yhdellä arvalla! 🙂 -Carita

 119. Tuosta olen haaveillut! 🙂 En tykkää tavallisesta kahvista, noista mauista tykkään 🙂 Kahdella mukana.

 120. Yhdellä mukaan. Ulkomuoto on kahvikoneessa ihan superupea, sopivasti tyylikäslinjainen muttei liian teknologinen. Makuja on paljon, ehkä jos jotain voisi lisätä, niin maustettuja kaakaoita.

 121. Kivan näköinen laite, musta-hopeinen sopisi hyvin meidän keittiöön 😉 Makuvaihtoehtoja on jo ihanan paljon, talvella voisi maistua vielä vaikka kardemummakahvi tai joku maustettu kaakao.<br />
  annelta@hotmail.com

 122. Yhdellä arvalla mukana.<br />
  Kävin katsomassa makuvaihtiksia ja niitä onkin monta! Luulin että olisi vain tavallista kahvia ja muutama erikoiskahvi 🙂 Vanilla macchiato, latte macchiato caramel, nestea ja ihan tavallinen kaakao hellisivät varmasti tämän neidin makunystyröitä. :)tolla koneellahan vois taikoa vaikka mitä herkullisia jäätelökahviannoksia myös! Onhan tuo ulkomuotokin ihan silmiä hivelevä 🙂 moderni ja hauskan pyöreä.<br />
  <br />
  -Simpisi

 123. Yhdellä arvalla mukana. Mielestäni ulkomuoto on ok, mutta ehkä hieman leveä? Makuna olisi näin joulunaikaan mukava maistella joulun makuisia erikoiskahveja, esim. kaneli tms.<br />
  <br />
  -Nanna (MR)

 124. Kahdella arvalla mukana. Ulkomuoto on todella kiva ja moderni. Makuja on ainakin minulle ihan tarpeeksi, joten en ainakaan tähän hätään keksi mitään uutta 🙂

 125. Taidan olla yhdellä arvalla mukana. Makuja oli niin monta, etten taida kaivata tällä hetkellä muuta. Muoto on musta täydellinen. Pyöreä muoto sopii minun silmiin täydellisesti. Oma kahvinkeitin on jo niin vanha, että vieraat kaatavat puolet kahvista viemäriin, joten olisi mieletön lisä minun keittiöön! 🙂

 126. Kaksi arpaa.<br />
  Laite on mukavan sippelin näköinen, mutta väri ja muotovalikoimaa voisi olla myös lisää. <br />
  ssyvi[ät]luukku.com

 127. Kaksi arpaa (seuraan myös blogilistalla)<br />
  Ulkonäössä ei valittamista. Näihinhän on aika paljon eri makuja, mutta jos jotain vielä sais olla niin lisää teevaihtoehtoja ja ehkäpä joku makukaakao (esim. minttukaakao)!

 128. Kahdella arvalla mukana, blogilistalla olet 🙂 Makuja taisi tulle juuri lisääkin, ainakin olin mainoksen näkevinäni. Muoto on minusta ihana ja tuollaista olen hinkunut keittiöömme kyllä. Jaksaisin minäkin laiskana aamulla kahvin keittää 😉

 129. Mukana kokeilemassa arpaonnea kahdella arvalla. Minusta tuo ulkonäkö on kiva ja ilomielin kelpuuttaisin meille tuon laitteen. Makuvaihtoehtoja näyttää olevan paljon, joten en osaa nyt veikata uutta makua, mitä kaipaisin valikoimaan. :)<br />
  luksustaarjessa@gmail.com

 130. Arvalla mukana. Ulkomuoto on mielestäni juuri hyvä, samalla tyylikäs ja moderni. Varmasti keittiön katseenvangitsija. Makukaakaot makuvaihtoehtoina maistuisivat varmasti nuoremmillekin nautiskelijoille :)<br />
  <br />
  awet@suomi24.fi

 131. Yhdellä arvalla mukana. Tää on SE joululahjatoive &hearts; Kaikki maut on niin herkkuja, mutta tottakai uudet maut otetaan ilomielin vastaan :)<br />
  <br />
  -Pixie

 132. Muoto on ihan nätti, pikkasen pienempi voisi olla.. Mauissa voisi olla enemmän kaakaoita, kuten esim. Tazzaa.<br />
  -Elina

 133. Muotoilu on ihanan moderni ja tyylikäs, sopivan yksinkertainen. Monesti tällaiset erikoiset kahvikoneet ovat ihmeellisiä härpäkkeitä, joissa on monia vipuja ja nappuloita. Tämä kyseinen kone näyttää helppokäyttöiseltä. Sopisi hyvin keittiöön esille! 🙂 Monipuolisesti näyttää olevan makuvaihtoehtoja, mutta lisää kaakoita ei olisi pahitteeksi. ;)<br />
  <br />
  -Muffini(pakepauski@gmail.com)<br />
  <br />
  Osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

 134. Mun mielestä muotoilu on moderni ja tyylikäs, paljon kivemman näköinen kuin tuo perus moccamasteri mikä meillä on! Tollanen olis kyllä kiva katseenvangitsija keittiössä;)<br />
  <br />
  Mä en oikeastaan kaipaa valikoimaan mitään uusia makuja, latte ja cappucino kelpaa mulle. Toki jos tuon itselleni saisin niin voisi olla että lempparit vaihtuisi, ainakin kaikkia pitäis kokeilla! Ja toivottavasti saisin poikaystävänikin testaamaan uusia makuja:)<br />
  <br />
  Emiliina

 135. Kone näyttää erittäin helppokäyttöiseltä ja makuja katsellessa löytyi yks jos toinenkin mistä voisi tulla suosikkini! Osallistun mukaan 2 arvalla, jos vaikka onni suosisi paremmin 🙂

 136. Ulkomuodon puolesta laite miellyttää kyllä omaa silmää! Simppeli ja tyylikäs. Itselleni on ainakin kaikki tarvittavat makuvaihtoehdot tarjolla, joten valikoiman puolesta en muuta kaipaa. Latte macchiato ja chai tea latte ovat ne omat suosikkini :)<br />
  <br />
  Laura (laura.makinen@kolumbus.fi)

 137. Ulkomuoto on mielestäni silmää miellyttävä, simppeli ja sopivan moderni. Pingviinin mallinen olisi hauska, mutta tämä perinteinen on enemmän omaan mieleen. Makuvaihtoehtoja näyttää nettisivujen perusteella olevan jo hurjasti. Ehkä jokin kaakaomaku, kuten minttukaakao voisi olla oiva kylmiin talvi-iltoihin. :)<br />
  <br />
  – Iida (iida.i.rinne@gmail.com)<br />

 138. hei, myydäänkö noita kapseleita missä kaupoissa pelkästään, vai onko ne pelkästään tilaustavaraa? Tiedätkö millainen toimitusaika noilla likkisi kapseleilla on, ehtisiköhän jouluksi?

  1. Ainakin Sokoksella olen nähnyt noita myynnissä (oli siellä kahvikoneiden vieressä)! Toimitusajasta en taas osaa sanoa, kun en ole vielä tlannut noita itse. Mutta josko sivuilta löytyisi toimitustietoja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *