Last Night

Eilen oli ihana ilta Indiedaysin juhlinnoissa, jossa ehdottomasti parasta oli monien upeiden bloggaajien näkeminen ♡ Pari kuvaa räpsittiin asusta, miten se onkaan aina niin hölmön tuntuista kuvailla asuaan, vaikka sitä teki juhlissa aika moni muukin ;D Kiitos siis Cherry muruselle asukuvista!
IMG_3734.jpg
Petteri Punakuono tässä moi!
IMG_3736.jpg
Zaran mekko on edestä aika perus, mutta takana kiva yksityiskohta.
IMG_3733.jpg

Ihanaa oli nähdä teitä kaikkia eilen 🙂 Kiitos, kun teitte illastani niin kivan!

10 kommenttia “Last Night

  1. Pakko kysyä minkä takia poistat julkaisemiasi kirjoituksia? Kun klikkaan blogiisi lukemaan jutun, niin saan viestin, että kirjoitus on poistettu?! Todella ärsyttävää!

    1. Samaa olen ihmetellyt minäkin. Facen kautta kyllä pystyin lukemaan ruokailu-postauksesi mutta isänpäivä-postauksesta ei näkynyt kuin yks kuva facessa. T: Ansku

    2. Anonyymi: Vanhoja postauksia poistan ihan siitä syystä, että bloggerin tila on rajallinen ja jos haluan uusia juttuja kirjoittaa, pitää vanhoja poistaa. Ärsyttää minua myös 😉

    3. Ansku: uudella kännykkä bloggeri appillä ei pysty lataamaan postausta luonnokseksi, vaan se täytyy julkaista. En tätä alkuun tajunnut ja siksi pari juttua olen joutunut palauttamaan luonnos tilaan, sillä ne eivät ole olleet valmiita. Ruokapostauksen poistin taas tietoisesti kokonaan, kun en yksinkertaisesti jaksanut lukea ilkeiden anonyymien kommentteja!

  2. Kiitos vielä ihanasta illasta hyvässä seurassa ♥ Oli niin hauska nähdä kaikkia muitakin tuttuja ja puolituttuja 🙂 En edes muista millon viimeksi olin ulkoilemassa! Kai se tänä vuonna oli.. heh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *