3 kommenttia “Day Dreaming

 1. Kaunista! Ehkä ihan pikkuriikkisen liian yksiväristä mun makuun (jotkut &amp;quot;väriläiskät&amp;quot; olisi tehneet musta hyvää) mutta ihan järkyttävän kaunista silti! Silloin tällöin mä ja mun mies haaveillaan siitä että jätettäis stadi ja asuttais noin, ainakin ulospäin näyttää niin hurjan harmoniselta mitä kaupunkielämä kaikkine kiireineen ei välttämättä aina ole. No en usko että ikinä muutetaan mutta aina voi haaveilla. Ja koira kuuluu tottakai ehdottomasti noihin kuvioihin Рtai viisi! Missä päin Ruotsia tää muuten oli? (en jaksanut alkaa sivuilta erikseen etsimään)<br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua! &hearts;

  1. Oih, kuulostaisi kyll√§ ihanalta muuttaa kaupungista pidemm√§lle ūüôā Todella tuntuu, ett√§ el√§m√§ olisi juurikin harmonisempaa jossain maalla &hearts; Haaveilla aina saa! Voih, kun olisi tollainen j√§ttil√§is maalaikoti, niin meill√§kin olisi varmaan 10 pient√§ pommia nykyisen koiran lis√§ksi ;D En en√§√§ muista mist√§p√§in t√§m√§ oli, mutta ihana on!<br />
   <br />
   Samaa sinne kaunotar &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *