Lämmikettä

Seriously, minulla pitäisi olla sellaiset silmäsuojukset, kun joillain hevosilla, kävellessäni kaupungilla ;D Ainakin nyt, kun pitäisi vähän säästää rahojaan! Noh, silmälappuja ei ollut ja niin siinä sitten kävi, että matkalla kasvohoitoon, löysin itseni kaulahuivi ostoksilta 😀 Parasta, että ostin huivin kaupasta, josta en todella uskonut ostoksia tekeväni ennen, kun täytän 50! 

IMG_3220.JPG
 Huivi löytyi Yrjönkadun Vogliasta.
IMG_3221.JPG
 Otan mahdollisimman pian kuvia tästä käytössä 🙂 Huivi on 80% lampaanvillaa ja 20% polyesteria, joten on varmasti lämmin.
IMG_3226.jpg

Mitäs tykkäätte, onko liian granny teidän makuun ;D

Elina / Place for Dreams - -

10 kommenttia “Lämmikettä

  1. Ihanalle näyttää, eikä todellakaan ole granny! onko malli samantyylinen kun M:n tai A:n ? Oliko harmaita ? 😀 <br />
    Kivaa viikonloppua &hearts;

    1. No aika samanlaisia on noilla kaikilla murusilla 🙂 Muistaakseni se niiden malli on sellainen vielä isompi, shaalimainen, kun tää on enempi suora kaistale (kuvaan vaikka tarkemmin vielä)! Värejä oli monia, mutta olin niin ostohuumassa, etten nyt painanut niitä mieleen :/ Jos sinne soittais? Tai käyt sitten samalla reissulla katsomassa, kun tuut lounastaa mun kanssa 😉 ? Hali

    2. Hyvä idea 🙂 Mikä pvä muuten mennään, oisko to tai pe? Mullahan on nyt vaan aikaa… ei tarvii kun purkaa muuttolaatikoita hahahha

  2. Ei tosiaan oo liian granny!!:) Mäkin kävelin kerran Voglian ohi, ja ikkunassa näkyi tosi kivoja huiveja, olin kanssa jotenkin ajatellut, et siellä olis vaan mummomaisia juttuja, mutta ainakin noi huivit on superihania!&hearts;

  3. Ihana huivi, eikä ollenkaan liian granny! 🙂 Tällä kelillä tarvitsee kyllä ehdottomasti lämmikettä kun niin kylmä tuolla ulkona on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *