Lazy Dog

Maailman laiskin koira halusi lähettää syksyiset terveiset teille! Tänään poika lenkkeili omistajansa sylissä iiison osan lenkistä 😀 Muutenkin lähtee aina karkuun pöydän tai sohvan alle, kun kuulee eteisestä valjaiden äänen, näin meillä.

blogger-image--1354821130.jpg
Elina / Place for Dreams - -

23 kommenttia “Lazy Dog

 1. hahaa,samoin täällä kun on toi hoitopoika nyt kylässä… 😀 Tänä aamuna houkuttelin kinkun avulla turrin sängyn alta. Diivoja… ;)<br />
  -NMarie

  1. Hahah, voi noita laiskiaisia :DD Niin hauskoja, kun pötkivät pakoon, ihan kun sitä nyt yksin lähtisi tuonne pimeään lenkille 😉

 2. Miten suloista 😀 tuollaisen koiran voisin itsekin ottaa, oltais samalla aaltopituudella lenkkeilyn suhteen 🙂

 3. Siis eikä, meillä on ihan sama meno Rockyn valjaiden kanssa! 😀 Alusta saakka opetettu namien kanssa ym. mutta edelleen sohvan alunen tai muu piilo on parempi.. Oiskohan se, että noi turret ei tykkää siitä, että turkki menee ryttyyn?

  1. Niin totta, enpä ole ajatellut koskaan tuon johtuvan valjaista? Koira kyllä tekee samat, vaikka välillä käytetään pantaakin? Mutta ota noista turreista nyt selvää ;D Tälläkin hetkellä toinen nukkuu niin syvää unta tyynyjen välissä, joten taitaa olla vain liian hemmoteltu :DD

  2. Niin no se on myös mahdollista 😉 Meillä toi tulee heti eteiseen jos otan pannan esiin, mutta odotapa vaan kun valjaat ilmestyy (mitä käytetään 99% ajasta) niin jo on kiva hävitä piiloon. Outoa, kun ulkoilu kuitenkin maistuu muuten niin hyvin säällä kuin säällä.

  3. Alankin testaamaan heti pannan käyttöä 😉 Se panta vaan liukuu niin helposti pään yli, joten pitää olla aina lenkillä varovaisempi 🙂

 4. Hihhii, meilläkin pieni ennen meni aina karkuun kun tuli ulkoilun aika, mutta nyt vasta hoksasin ettei sitä juurikaan enää tapahdu, paitsi näin sadesäällä, silloin ei tarvisi varmaan käydä ollenkaan ulkona jos olisi koirasta kiinni 😀 Tänäänkin koiruus laittanut jarrut pohjaan heti ulko-ovella ja siinä sitten olen väkisin joutunut toista perässäni kiskomaan että pääsisi edes ovisyvennyksestä pidemmäs 😀

 5. Meillä Justiina ei meinaa pysyä housuissaan kun sille sanoo että ulos. Se vetää hirveetä rallia ympäri eteistä ja tuhisee että nyt mennään. Jos sille sanoo monta kertaa ulos niin rupeaa röhkimään ja viimein haukahtelemaan. Hiukan eri meininki siis 😀

 6. Hih, meillä myös sadekelillä mennä jarrut pohjassa lenkillä, paitsi jos mennään metsään niin siellä ei sadetta huomatakkaan ja käydään ryynäämässä jokaikinen rapakko 😀

  1. Voi eii, teillä myös ;D Meidän haukku kiertää lätäkötkin! Välillä katsoo vaan mua, että kannas nyt mut lätäkön yli 😀

 7. Ite yleensä pidän meidän kleispitz -tyttöä vapaana ilta- ja aamupissalla. Yleensä se haistelee ulko-ovelta että sataako, ja jos sataa niin se jää jököttämään siihen katoksen alle eikä suostu liikkumaan. Oonkin ottanu sadepäivänä tavaksi kopata koiran kainaloon heti alkuunsa ja kannan sen ihan vieressä olevaan puistoon. Alas päästyään se yleensä kävelee pari metriä, pissaa, kävelee metrin, kakkii, ja lähtee tämän jälkeen hirveetä kyytiä tepustelemaan takas kotia. 😀 Jos kävelen liian hitaasti perässä (sateenvarjon alla tietenkin) niin se saattaa pysähtyä ja tuijotella minua tosi murhaavasti että &amp;quot;etkö noi kävellä YHTÄÄN NOPEEMMIN???&amp;quot;. Sit se yleensä odottaa mua siellä ulko-oven edessä sateen suojassa kärsimättömänä että pääsis takaisin sisälle.<br />
  <br />
  Tämä olis tosi hauskaa jos ei olis niin ärsyttävää 😀 Ainakin meidän koira tietää että minkä takia sinne ulos mennään!<br />
  <br />
  Toissa päivänä en kantanut koiraa tarpeeksi kauas ulko-ovesta ennen kuin laskin sen irti, ja se juoksi vastapäisen talon katoksen alle suojaan mistä jouduin sen hakemaan 😀

  1. Voi mäkin pitäisin aina vapaana jos toi hönö tajuaisi varoa autoja! Metsässä päästän aina vapaaksi ja silloin pikkuisen on pakko juosta mun perässä, kun on niin mammapoika 😀 Mutta heheh, aika tutun kuuloista touhua tosissaan teilläkin &hearts; <br />
   <br />
   Joo naurattaa nyt, muttei aamukiireissä :DD

 8. Hih, meidän koiruli on ottanu semmosen ajattelumaailman, että se taitaa kuvitella, että se olen minä jota täytyy viedä lenkille. Sillon kun fleksin ääni kilahtaa, niin se ei liiku yhtään mihinkään ja kun houkuttelen sitä ulos niin sen ilme näyttää valehtelematta siltä, että voi herrajesta kai toi yks pitää viedä sit tonne ulos ku eihän se siellä yksin pärjää 😀 Sit se ulkona aina tarkkailee mua aika paljon ikään kuin yrittää katsoa, et joko toi olis nyt valmis jos veisin sen jo kotiin 😀

  1. Hahahahah, niiiin nauroin täällä :DDD Mä luulen, että meillä on sama homma! 😉 Ihania näiden palleroiden luonteet kyllä &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *