Blogin 1v synttärit !!

Minulta oli mennyt ihan ohi, että rakas blogini täytti 27.9 1-vuotta!!!
tumblr_mbpborSp6Z1qf3v8bo1_500.jpg
Enpä olisi vuosi sitten uskonut, että tästä blogista tulee minulle näin tärkeä osa arkea 🙂 Parasta, mitä blogin kautta olen saanut, on se ihana vuorovaikutus teidän kaikkien upeuksien kanssa! Toki olen myös tavannut blogin kautta ihan mielettömiä tyyppejä, joten olen todella onnellinen tästä kaikesta. Kiitos siis hirmuisen paljon kaikille, ketkä siellä annatte aikaanne arjestanne blogilleni ♡ Toivon todella, että viihdytte täällä jatkossakin 🙂
Näin blogin synttäreiden kunniaksia ajattelin kysellä teiltä, että olisiko joku aihe, josta toivoisitte minun kirjoittavan? Terveisiä myös sinulle, kuka toivoit niitä minun ruokiin liittyviä postauksia; tulossa on!
Elina / Place for Dreams - -

24 kommenttia “Blogin 1v synttärit !!

  1. Kiitos &hearts; Voi apua, mielestäni tämä ei ole mikään erikoinen blogi ja enpä oikeastaan ole mitään ihmeellistä tehnyt.. Pyrin vain kirjoittelemaan &amp;quot;hyvän mielen&amp;quot; asioista ja ehkä te ihanat, ketkä täällä käytte, tulette myös hyvälle fiilikselle hömpästäni &hearts; Ole siis vain oma itsesi ja elämä hymyilee :)<br />
   <br />
   Ps Minun mielestäni tämä on vieläkin minun pikkuriikkinen blogi, jossa käy vain muutama ihminen lukemassa 😉 Aloitin ihan kaikessa salassa ja meni kuukausia ennenkuin ensimmäinen ystäväni tänne eksyi &hearts; En ole &amp;quot;promonnut&amp;quot; siis blogia edes lähipiirissä, joten olen todella huono antamaan vinkkejä :/

 1. Lovely!<br />
  I&amp;#39;m your newest follower by Bloglovin!<br />
  If you have time, I&amp;#39;d love to hear your opinion about my style blog… It is not new, actually it has 2 years, but it is always great to listen new thoughts from trendy people like you!<br />
  xx<br />
  M.

  1. Voi kiitos sinulle ihana &hearts; Kirjoittelinkin tuossa jo ^^ Anonyymille, että olen todella huono antamaan mitään vinkkejä 😉 Olen vain ollut oma itseni ja kirjoitellut kivoista aiheista, joista toivon lukijoiden tulevan hyvälle tuulelle &hearts; <br />
   <br />
   Mukavaa päivää sinne &hearts;

  1. Kiitos Dahlia &hearts; Sinäkin ihana jaksat käydä täällä hömppääni lukemassa, arvostan suunnattomasti, että annat aikaasi pikku blogilleni &hearts; Ihana olet &hearts;

  1. Kiitos kaunotar &hearts; Sinäkin ihana olet piristänyt päiviäni niin lukuisia kertoja, että sinua tässä pitäisi kiittää &hearts;

 2. Juu, niitä ruokajuttuja mää kyselin ja sisustusjututkin on kivoja näiden muiden päivittäisten aiheittesi lisäksi, kiitos viimeisimmästä kotijutustasi , en ole ehtinyt aiemmin kiittämään.

  1. Ruokapostausta tulossa, hieman listaa ainakin viimepäivien pöperöistä 😉 <br />
   <br />
   Kiitos itsellesi ihana, että täällä käyt lukemassa juttujani ja jätät ihania kommentteja &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *