Voihan väsymys

Onko ruudun toisella puolella, ketään muita väsymyksen kanssa kamppailevia? Täällä yksi ainakin, jota väsyttää 24/7. Minun arkipäiväni kuluvat aikalailla poikkeuksetta näin:
06.00 herätys (ok, torkutan ainakin puoli tuntia),
 aamupalaa itselle ja koiralle, meikkailua ja vaatteet päälle,
07.30 pihalle koiran kanssa,
08.00-08.15 töihin lähtö,
9.00-17.00 töissä,
18.00 kotona
18-19 koiran kanssa ulkoilua
19.00 suihkuun ja ruokaa itselle ja koiralle
19.30-20.30 blogin parissa (toinen käsi heittää koiralle lelua / rapsuttaa koiraa)
20.30-21 koiran kanssa pihalle
21-22 Blogijuttuja / Kotijuttuja / muuta
22.00 Unille
Jos haluan nähdä arkisin kavereita, pitää koiralle pyytää hoitaja. Tästä tulee 100% varmasti morkkikset, sillä koiruus on kuitenkin niin rakas ja haluan pikku palleroni kanssa viettää mahdollisimman paljon aikaa.
Jos taas päätän jättää kavereiden kanssa treffit väliin, tulee siitäkin morkkikset, sillä heitäkin haluaisin nähdä. Totuus on se, että olen iltaisin niin väsynyt, että harvoin jaksan edes puhelimessa puhua.
Eli teen kumminpäin tahansa, on jommasta kummasta paha mieli
(ok, tämä on onneksi väliaikaista koiran yksinhuoltajuutta).
Olen tässä pohtinut myös sitä, kun varsinkin korostetusti blogimaailmassa usein bloggaajia moititaan rahankäytöstään (ei minua siis, mutta monesta blogista olen näitä kommentteja lukenut). Moni lukija on ”kateellinen” bloggaajalle, kenellä varaa ostaa laukkuja tms, joihin itsellä ei ole välttämättä varaa. Eikä pelkästään blogimaailmassa, mutta muutenkin elämässä tätä näkee usein.
Tästä tulikin mieleeni kirjoittaa, että kyllä minullakin kateellisuus nostaa välillä päätään. Ei tosin raha-asioissa, vaan siinä, että jollain toisella on minua enemmän AIKAA! Voi, mitä antaisinkaan jos saisin vuorokauteeni pari lisätuntia aikaa kahvitella kaikessa rauhassa rakkaiden ystävien kanssa, aikaa puhua vanhempieni kanssa puhelimessa ilman, että aina täytyy sanoa, että ”nyt on kuule kiire”, aikaa rapsutella koiraani ja leikkiä toisen kanssa niin kauan, kuin pienellä energiaa riittää, aikaa puhua poikaystävän kanssa skypessä ilman, että täytyy hänellekkin sanoa, että ”nyt on kiire, pitää mennä”, aikaa panostaa blogiini enemmän ja aikaa ihan vain olla tekemättä mitään!
12103492718661657_6ScG6JDY_c.jpg
Minun unelma-elämässä minulla olisi siis aikaa tuolle kaikelle. Ottaisin kauniita kuvia kahvihetkistä blogiini ja saattaisinpa jopa asukuvia ottaa kauniimmissa ympäristöissä. En hermostuisi koskaan lähimmäisilleni, sillä minulla olisi aikaa vetää henkeä.
Hui, mikä kilometriavautuminen tänne tuli. Tämä vain nyt oli saatava kirjoitettua, jotta ette ihmettele, että miksi postausten laatu on joskus heikompaa tai miksi kommentteihin vastailussa kestää. Yritän täällä parhaani, mutta aikaa ei aina vain ole.
Toivon, että te muut olette täynnä energiaa ja ette joudu tämän asian kanssa painiskelemaan <3 Mukavaa iltaa kaikille 🙂
Elina / Place for Dreams - -

30 kommenttia “Voihan väsymys

 1. Täällä toinen väsynyt 24/7 ! Mulla ois mahdollisuus sentään päikkäreihin mutta aina ei malta. Toivottavasti väsy helpottaa pian! Halitus!

  1. Oiih, päikkärit &hearts; &hearts; &hearts; Juu, viimeistään sitten joulukuussa, kun pääsee murun luo relaa :DD<br />
   <br />
   Haliii &hearts;

 2. Joo, itselläkin tuntuu, että hetki kun lokakuu vaihtui tuli myös loputon väsymys :/ Ei kuitenkaan joka päivä olis aikaa mitään päivätorkkuja vedellä… Minä kans koiran yksinhuoltajana elelen väliaikaisesti, mutta onneksi opiskelen niin on välillä lyhyempiä päiviä 🙂 Kivaa syksyn jatkoa anyways!<br />
  <br />
  Sansai<br />

  1. Voi ei :/ Paljon voimia sulle myös ja kanssa kivaa syksyn jatkoa &hearts; <br />
   <br />
   Kiitos kommentistasi myös, nämä antavat minulle energiaa 🙂

  1. Kiva jos pidit &hearts; Ajattelin, että tämä avautuminen alkais monia ahdistaa :DD Nakutan 8h päivässä exceliä, joten ei maailman inspiroivin työ :DD Ja helsingissä asutaan kyllä &hearts;<br />
   <br />
   Voi, että, sinä se ihana olet &hearts; &hearts; Kiitos kauniista kommentistasi 🙂

 3. Kyllä vain, voihan haukotus! Mullakin selvästi vaikuttaa se,että olen taas viikot koiran yksinhuoltaja… ei pysty kaikkee tekemään. Huono-omatunto jos käväisee salilla tai muualla kun kotona tai koiralenkille,kun toinen on pitkän päivän yksin kotona 🙁 Mutta mulle on myös sanottu,että ei se koira sitä huomaa kun on poissa vaan sen ajan kun sen kanssa viettää. Mutta sil-ti! 😀 <br />
  <br />
  Jaksamisia päiviin, mä torkutin tänä aamuna tunnin ja olin ihan töttöröö kun nousin. Olisin ollut virkeämpi jos olisin noussut heti 😀 Toivottavasti kiire jossain vaiheessa helpottaa ja saat aikaa itsellesi. &hearts; <br />

  1. Voi ei, lisää yksinhuoltajia :DD Sanos muuta, huono omatunto vain seuraa:/ Joo, koira ei varmasti tajuaisi edes, mutta kyllä sen omassa sydämessä piston vaan tuntee :DD<br />
   <br />
   Sinne myös jaksamista ja kiitos ihanasta kommentistasi &hearts; Kyllä nämä jos jotkut piristävät 🙂

 4. Mietin, että voisiko sulla olla joku perussairaus tai puutostila, jos koko ajan väsyttää? Esim. anemia tai kilpirauhasen vajaatoiminta tai joku vastaava? Näytät kuitenkin nukkuvan ihan tarpeeksi, jos joka yö tulee se 8 h unta. Toinen vaihtoehto voi olla se, että nukut liikaa. Sehän voi väsyttää myös. 😀 Mitäs jos nukkuisit vaan 7 h per yö? Silloin olisi 1 h enemmän päivässä aikaa. Tai jos menisit kello 8:00 töihin? Silloin pääsisit kello 16 töistä ja ehtisit esim kahville ja vielä viettämään aikaa koirankin kanssa. Tai mikset pyydä kaveria mukaan koiran kanssa lenkille? Multitasking auttaa aina. 😉 Sulla menee jo aamulla 2 h, että pääset lähtemään töihin. Voisitko nipistää siitä vaikkapa tunnin tai puolituntia pois?<br />
  <br />
  Itseäni vaivasi kova väsymys kunnes selvisi pari vaivaa jotka hoituivat pienellä hoidolla pois. 🙂 Laitan aina illalla kaiken valmiiksi aamua varten ja pyrin multitaskaamaan mahdollisimman paljon.<br />
  <br />
  Kyllä se siitä!

  1. Hui apua, voisko olla joku sairaus???? Pitää mennä duunilääkäriin!! Ihana olet, huomiseksi joudun jo testamaan aikaisemmin töihin menoa, kun palaveri alkaa normaalia aikaisemmin. Katsotaan josko auttaisi ongelmiini &hearts; Apua, olen väkisin opetellut syömään aamupalaa ja mulla menee tosi kauan sen alas saamisessa :/ Siksi toi aamu on niin hidas… Pitäisi ehkä oppia syömään vaikka banaani bussissa tms multitasking :D<br />
   <br />
   Kiitos ihana vinkeistäsi &hearts; Meinaan kyllä nyt kokeilla eri tyyleillä arjestani suoriutumista 🙂

   1. Voi ei! Onpas meitä monia väsyneitä :/ Pitäis kai munkin käydä lääkärissä, ei vaan jaksa tehdä miiiitäään, kun niin puhki kokoaika.. <br />
    <br />
    Jaksamista sinne myös &hearts;

  2. No siis apua älä nyt säikähdä. 😀 Mutta mulla oli/on sellainen sairaus, joka aiheutti väsymystä. Nyt se on hoidossa ja näen maailman ihan uusin silmin! Eli todellakin kannattaa käydä lääkärissä jos kovin väsyttää koko ajan. Elämä on ihan erilaista kun jaksaa. 🙂 Tämän lisäksi olen tosin muutenkin kiinnittänyt enemmän huomiota siihen miten elän ja syön ja noin.<br />
   <br />
   Itse ennen en meinannut ehtiä tehdä yhtään mitään, kun menin 9:00 töihin ja pääsin kello 17:00, sitten olin kello 18:00 kotona. Nyt lähden tai yritän lähteä siten että olisin 8-16 ja sitten olen hyvässä tapauksessa jo kello 17 kotona tai ennen. Siinä ehtii jo vaikka mitä kaikkea. :)<br />
   <br />
   Aamupalan kanssa teen niin, että en aamulla syö kotona mitään, vaan otan suosiolla eväät mukaan. Matkaan julkisilla niin siellä voi juoda smoothien tai sitten syön vasta töissä jugurtin tms. Se on aika kätevää kun yleensä se eka tunti menee kuitenkin siihen, että perkaa sähköpostia ja noin. Toki kaikki eivät ole toimistotöissä. Mutta itselläni tuo toimii ja säästän aamulla hyvin aikaa. Ja töihin voi sitten viedä vaikkapa pussipuuroa, maitorahkaa, pari hedelmää ja noin, jotka pelastaa ihan täysin kiireiset aamut. :)<br />
   <br />
   Multitasking on ihan parasta ja samoin se että hyödyntää kaiken mahdollisen dopingin mitä vaan on laillisesti saatavilla. 😀 Eli D-vitamiinit, kofeiinit sun muut berocat jotka auttaa arjessa. 🙂

  3. Huiii!! Olen yrittänyt yli puoli vuotta muuttaa työaikaani 8-16, mutta en vaan ole saanut itseäni hereille :D<br />
   <br />
   Nyt kyllä hommaan tuota D-vitamiinia asap!! Kiitos vinkeistä! 🙂

 5. Et tosissaan ole ainoa! Täälläkin juostaan tukka putkella aamukahdeksasta iltakymmeneen enkä kotonakaan ole kuin oikeastaan vain nukkumassa. Väsymys on kyl jopa niin kova et nuokun sit aika usein metrossa kun se on ainoa aika jolloin voi vähän levähtää 😀

 6. Ei nyt ihan 24/7 väsytä, mutta pientä syysväsymystä kuitenkin täälläkin havaittavissa, se on kyllä aivan jokasyksyistä minulle, pimeyteen ja koleuteen tottuminen ottaa aikaa! Hain juuri viime viikolla kunnon satsit vitamiineja sekä minulle että miehelle, jospa niillä taas pärjättäisiin tämän syksyn ohi 🙂 Syötkö lisävitamiineja, ehkä voisit koittaa niitä? Monipuolinen ruokavalio tietty on varmasti kaiken a ja o, mutten usko lisävitskuista ainakaan itselleni olevan mitään haittaa 🙂 Tsemppiä väsyn ja kiireen kanssa, toivottavasti helpottaisi pian &hearts; Äläkä stressaile blogista, kyllä kaikki lukijat varmasti ymmärtävät ettei aina vain yksinkertaisesti ehdi kaikkea! 🙂

  1. No pitäisi kunnon D-vitamiinikuuri ainakin hakea (kunhan ehtisi!!) 😀 Kiitos tsempeistä ja samaa sinne &hearts; Ihana olet!!

 7. Muru, vedätkö D-vitamiinia?? 🙂 ei se väsymystä poista, mutta helpottaa!! &hearts; Olenpas positiivinen. 😀

  1. No en, kun mukamas en ole kerennyt ostamaan sitä :DD Nyt mentävä kyllä vielä tämän viikon aikana!! &hearts; &hearts;

 8. Mä olin kanssa juuri 6 vkoa meidän haukkujen yksinhuoltaja ja siinä tosiaan karsiutuu aika moni sosiaalinen aktiviteetti kun pitää/haluaa olla kotona. Mutta hei, kutsu kaverit joskus teille vaikka lenkille ja kahvittelemaan, siinä saa olla sekä koiruuden kanssa että juoruilla 🙂 Syksy on kyllä aina muutenkin rankkaa (ei verikokeissakaan käynti silti huono idea ole, jos väsymys on epänormaalia), mutta eiköhän se taas tästä. Kynttilät palamaan ja kuuma juoma höyryämään niiksi hetkiksi kun ehdit olemaan kotona- lyhyistäkin hetkistä saa nautintoa ja nää jutut on syksyn paras puoli 🙂 Viimeistään jouluvalojen aikaan alkaa helpottamaan muutenkin:)

  1. Oijoi, sullakin yh viikot 😀 Kiitos hyvistä vinkeistä! Kyllä tästä syksystä ja talvesta vielä selvitään, siitä olen varma :)<br />
   <br />
   Todellakin muuten syksyllä nauttii kyllä ihan kotonakin olosta, kiitos kynttilöiden ja herkkujen 😀 Ja arvaa kenellä on jo uudet jouluvalot ostoslistalla :))))

 9. Se on tää syksyinen pimeys vaan joka väsyttää… Trust me joka vuosi sama juttu. Kyllä se siitä kun lumet tulee 🙂

  1. 😀 Viimeistään sitten lomalla pääsen lataa akkuja ja toivottavasti tammikuussa, kun palaan Suomeen olisi jo lunta :DD<br />
   <br />
   Halit &hearts;

 10. Voih, tiedän enemmän kuin hyvin mitä tarkoitat: itsekin toivoisin tällä hetkellä eniten vähän lisää aikaa tehdä asioita! Tuntuu, että 24h vuorokaudessa ei vaan aina riitä kaikkeen :/ Eikä asiaa tosiaan paranna se, että aamuisin on niin pimeää, että luulee heränneensä keskellä yötä… Ihana Suomen talvi :D<br />
  <br />
  Tsemppiä ja jaksamista :)<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://lilyhlife.blogspot.fi/&quot; target="_blank">http://lilyhlife.blogspot.fi/</a&gt;

 11. I feel you sis! Lisätäänpäs tuohon listaan vielä hevonen, remontti ja jatkuvat ylityöt niin ei varmaan kenenkään tarvi ihmetellä, miksi tätäkin tyttöä vain väsyttää. Tsemppiä &hearts;

  1. Voi apua sanon minä! Voin vaan kuvitella sun väsymystasot :/ Superisti voimia sinne ja niin ihanaa sitten, kun remppanne kohta valmistuu &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *