6 kommenttia “Kivoja neuletyylejä

 1. mä ostin just Zarasta sellasen aivan ihanan neuleen, joka maksoi 19,90?????!!!! Mut en löytänyt ton hintasta nettikaupasta, ettei siinä ollut joku virhe? Kun se on pehmoinen ja iso ja täydellinen. Niitä oli kerman värisenä, nude/vaal.punaisena ja vaal.sinisenä!:) pus♥

  1. Whoooot, aika halpa! Laita mulle kuva viestillä, niin meen bongailee Zaraan tänään ;D heheh<br />
   <br />
   Just pehmoinen ja iso munkin tuleva neule saisi olla &hearts; Pus &hearts;

 2. Isot ja lämpöiset neuleet on tääkkin ihan suosikkeja. Juuri kaivoin aamulla paleltuani kaapista JackPotin pitkän neuletakin päälle töihin, johan lämmittää kummasti. Neuleet on kyllä ihan parhaita 🙂

 3. Isot ja pehmoiset neuleet on kyl ihan parhautta. Etenkin näin kun on opiskelija ja joutuu kuluttamaan sekä luentosalin, että kirjaston penkkiä aika paljon niin sit on ihanaa kun on mukava pehmeä neule päällä 🙂

  1. Joo muistan, että olin aina jäässä koulussa luentosaleissa ym :/ hrr Ja todella lisää koulussa jaksamista mukavat ja rennot vaatteet &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *