New shoes

Ostin jo jokin aikaa sitten Stockalta uudet kengät. Nämä tulivat todella tarpeeseesn, sillä talvella käytän töissä tosi paljon mustia sukkiksia hameiden ja mekkojen kanssa ja tarvetta siroille nilkkureille on todella ollut 🙂 Myös pillien housujen kanssa nämä menevät tosi hyvin.
blogger-image-1014562191.jpg
Samantyyliset täällä
Mainoslinkkejä

9 kommenttia “New shoes

    1. Kiitos 🙂 Menee niin hyvin kaiken kanssa ja korottomilla kengillä taas jaksaa vaikka pitkän päivänkin 🙂

  1. Tosi nätit peruskengät 🙂 Itse en oikein osaa käyttää nilkkureita, mutta kohta pitäisi taas alkaa katsella saappaita kylmenevien ilmojen takia 🙂

    1. Kiitos ♥ En olisi itsekkään vielä pari vuotta sitten uskonut, että tällaisista "herraintyylisistä" kengistä pitäisin ;)) Joo, saappaat pitää minunkin käydä kellarista kaivamassa!

  2. Taisin sovittaa samoja tai ainakin hyvin samantapaisia just. Olisin ostanut, mutta mukaan lähti sitten kuitenkin Vagabondit 🙂

  3. Mä ostin juurikin noi linkin takana olleet mustat ja huhtikuussa konjakinväriset VB:n nilkkurit. Käyvät niin hyvin pillien tai hameen kanssa. Nilkkurit ovat olleet kyllä ahkerassa käytössä. Olen tyytyväinen. Kauniit myös nuo sinun uutukaisesi. Mistä/minkä merkin nuo sinun nilkkurisi muuten ovat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *