4 kommenttia “Hääblogi

 1. Itsekin suunnittelin aikanaan meidän häitä pari vuotta, koska halusin nauttia ja fiilistellä myös prosessia ilman stressiä ja paniikkia: itse päivä kun hujahtaa ohi hetkessä. Tavoite onnistui ja jopa mieheni myönsi, että bridezilla minussa nousi, vastoin odotuksia, esiin vasta ihan viimeisten parin päivän aikana 😉 Ja hävisi taas onneksi ennen hääpäivää. Itse juhla onnistui toiveiden mukaan- tai oikeastaan ylitti hurjimmatkin haaveemme siitä, että klishee elämän onnellisimmasta päivästä voi tosiaan pitää paikkansa. <br />
  <br />
  Siis vain että viisaasti valittu kun otat aikasi suunnittelun kanssa 🙂 Ja ohjeeksi kehotan muistamaan, että ihan aina menee jotain pieleen. Sitä ei siis kannata etukäteen murehtia, koska asia, oli se sitten mikä tahansa, hoituu kyllä jollain lailla. Absoluuttisen täydellisyyden tavoittelun takia ei kannata pilata päivää. Esimerkiksi meidän häissä kakku ei ollut sinne päinkään sellainen kuin olin kuvitellut tilaavani: itseasiassa olen aivan vakuuttunut siitä, että meillä oli maailmankaikkeuden rumin hääkakku. No, siinä tilanteessa olisin voinut vetää itkupotkuraivarit ja pilata kaikkien päivän, tai sitten tyytyä kohauttamaan olkapäitäni ja jatkaa menoa. Valitsin jälkimmäisen, eikä episodi himmentänyt kauniin päivän muistoja. (Onneksi kakku oli sairaan hyvää sentään;)) Hmmmm, toivottavasti ymmärrät mun pointin tässä..? Itse olin jo ennen häitämme järjestänyt lukuisia isojakin tapahtumia ja oppinut asian kantapään kautta. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja lopusta ei kannata liikaa stressailla:)<br />
  <br />
  Tämän kilometriviestini myötä toivotan vielä uudelleen onnea ja hauskaa suunnitteluvaihetta, sekä tietenkin ihanaa päivää sitten joskus:)

  1. Juurikin olisi tarkoitus hoitaa juhlat mahdollisimman pienellä vaivalla ja stressaamisella 🙂 Kai sitä viimeiset pari päivää jo stressaa ihan vaan siitäkin, että sen jälkeen ollaan sitten naimisissa ;)) <br />
   <br />
   Ihanaa, että teillä päivä onnistui kakusta huolimatta! 😉 Luulempa, että usein kyllä vieraat eivät edes huomaa jotain &amp;quot;pieleen menneitä&amp;quot; yksityiskohtioa, kunhan niistä ei vain tee juurikin itselleen liian suurta ongelmaa 🙂 <br />
   <br />
   Ihana oli kilometriviestisi ja kiitos vinkeistä &hearts; Me halutaan järkkää vain hyvät bileet, eikä stressata mistään! Saa nähdä onnistuuko ;D ??!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *