Road Trip 2012

Tulevan loman Road Trip pitää siis sisällään matkustelua Sveitsissä, Italiassa ja Ranskassa. Lennän lauantaina (menisipä viimeinen työviikko ennen lomaa nopeasti!) Zurichiin. Miekkonen lähtee autolla jo  etukäteen tulevaan asuinkaupunkiinsa järjestelemään asioita ja tulee hakemaan minut sitten kentältä lauantaina. Kentältä ajetaan ensimmäiseen etappiimme tämän outletin kautta, jonne ei toivottavasti koko lomabudjetti pala 😉 Comolla majaillaan pari päivää, jonka jälkeen suunnataan Italian rannikolle Genovaan.
Immagine-554.jpg
Kaikki kuvat googlesta

Genovassa pitää ainakin päästä maistamaan paikasta kotoisin olevaa Pesto alla Genovesea 🙂 Genovasta taas ajellaan rannikkoa pitkin ja seuraava kaupunki, jonne majoitumme on San Remo Italian Rivieralla.
SanRemo.jpg
 San Remossa otetaan rennosti ja toivottavasti saadaan vähän aurinkoa 🙂
san-remo-picture.jpg
San Remosta matkamme jatkuu Ranskan puolelle.

Vinkkejä Genovaan ja San Remoon otetaan mielellään vastaan 🙂

16 kommenttia “Road Trip 2012

 1. Oi, tuollainen road trip kuulostaa mahtavalta, Euroopassakin on niin monia ihania paikkoja! Ja tuo outlet, iik, kuulostaa siltä että mulla voisi lähteä lapasesta ostostelut ;D Varmaan pääset tuolla suunnalla sitten enemmänkin pian viettämään aikaa? 🙂

  1. Joo, toi outlet on kyllä aika lomanaloituspaikka, toivottavasti ei koko budjetti pala ;D Jatkossa vietän sitten enemmän aikaa Ranskan puolella, mutta nyt päästään näkemään myös Italiaa ja Sveitsiäkin ♥

 2. Kannattaa harkita pysähdystä Veveyssä Sveitsin rivieralla (reilun tunnin päässä Genevestä). Se on ihana ja kaunis paikka! Jos vilkaiset blogiani, niin olen kirjoitellut lähiaikoina useamman postauksen Sveitsistä. Sieltä löytyy Geneve ja mainitsemani Vevey. Hauskaa reissua!

  1. Kiitos vinkistä! Voi olla ettei tällä reissulla olla noilla suunnilla (mennään siis Genovaan) ja Sveitsissä ollaan taas ystävien luona Zurichin lähistöillä. Mutta tuonne Veveyhyn pitää ehdottomasti myös joskus päästä, tulenkin heti kurkkaamaan blogiisi, kiitos vielä ♥

  2. Hih, kirjoiteltiinkin yhtä aikaa 🙂 Ei se mitään, tuolla suunnilla ollaan varmasti joku toinen kerta, joten kiitos vinkistä!

  1. Kiitos vinkistä!! Ainakin Ranskassa ne markkinat ovat todella ihania, joten pitääpä koittaa Italiastakin bongata 🙂 Muutamia juttuja tahdon ostaakin noilta markkinoilta, joten katsotaan löytyykö Italiasta ♥

 3. Täydellisiä paikkoja tehdä Road Trip! Comon alue on aivan ihana, mutta San Remosta en oo itse saanut mitään wau-fiilistä. Siellä on ihan idyllinen ja rento kalastajakylä-tyyppinen meininki, mutta vähän ehkä sotkuista ja likaista. Eron huomaa selkeesti kun ajaa Ranskan puolelle nimenomaan tuon siisteyden osalta. Mä taas rakastan Etelä-Ranskan aluetta, enkä tunnu kyllästyvän koskaan 🙂 Nää on kyllä niin makuasioita, että kannattaa aina tsekata kuitenkin itse 🙂 Aivan ihanaa reissua ja lomaa teille!

  1. Ok, no onneksi ollaan San Remossa vain kaksi yötä 🙂 Ja ajetaan sinne iltamyöhään ja lähdetään varmaan aika aikaisin, joten yksi kokonainen päivä jää paikalle armoaikaa 😉 Muistan kyllä aikoinaan ensimmäisellä reissulla Ranskaan, tuntui sekin todella likaiselta paikalta. Nyt siihen ränsistyneisyyteen on tottunut :D<br />
   <br />
   Mutta niin ihanaa, kun on loma edessä 🙂 Sitten vietetäänkin loppuloma siellä Ranskan puolella &hearts;

 4. Sveitsi on kaunis, mutkaton ja ihastuttava maa. Voisin helposti nähdä itseni asuvan siellä. Pohjois-Italiaa en tunne yhtään, mutta olisipa kiva sinnekin pian päästä! Koittaako itselläsikin muutto johonkin muualle Eurooppaan?

  1. Moikka Reeta 🙂 Italiaa en itsekkään tunne, ensimmäistä kertaa sinne matkaan 🙂 Teen siten reissupostauksia, joten tulee varmasti varsinainen tietopaketti maasta 😀 Itse en ole muuttamassa, vaan avomieheni muuttaa. Minä jään tänne kotisuomeen luomaan omaa uraa 🙂 Ehkä vielä joku pv saisi itsekkin mahdollisuuden lähteä mukaan &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *