20 kommenttia “Lago di Como

 1. Ihanaa! Ikävöin Como-järveä ja sen kauniita maisemia. Aiotteko viettää useamman päivän Comolla? Me käytettiin yksi päivä Comolla ja olisin kyllä ollut useammankin. Otettiin osaa laivamatkaan, joka kiertää niitä pikkukyliä ja mentiin sillä Bellagioon saakka. Miten suloinen pikkukylä! Jos aikaa olisi ollut enemmän olisi voinut poiketa muissakin kylissä Comon ja Bellagion lisäksi ja tehdä se koko järven kierros laivalla. Toisaalta vielä parempi olisi ollut vuokrata auta, jolla kiertää järvi ja kylät :)<br />
  <br />
  Toivottavasti säät suosii reissuanne!

  1. Moikka Janina 🙂 Ollaan kaksi päivää Comolla. Kiitos paljon vinkeistä, olemme reissussa autolla, joten olisiko sinusta parasta juuri autolla kiertää järveä? Mietin, että olisi kiva ainakin yksi &amp;quot;laivamatkakin&amp;quot; siellä tehdä, ihan vain että voisi ihastella maisemia kunnolla ja toisen ei tarvitsisi keskittyä vain ajeluun 😉 Oijoi, nyt kyllä odotan jo innolla reissua &hearts;

  2. Koska olette kaksi päivää ehditte varmasti tehdä sekä auto- että laivamatkan. Autolla kulkiessa ehtii poiketa kivan näkösiin kyliin ja ehtii tosiaan kiertää vaikka koko järven. Keskeltä järveä taasen on aivan huikeat näkymät, ympärillä sinistä vettä ja jokapuolella pilviä kohti nousevat upeat vuoret. Järveltä voi blongata vaikka se Georgen huvila, vuorilla liiteleviä kotkia jne. Suosittelen kyllä laivamatkaakin siis ehdottomasti :)<br />
   <br />
   Comolla vielä se hyvä puoli, että ainakin oman kokemuksen mukaan vähemmän turisteja. Garda taitaa olla paljon suositumpi näistä kahdesta. Täytyy ehdottomasti palailla tänne lukemaan ja katsomaan kuvasaalis, ja haikailemaan vähän lisää 😉

 2. Oi että, varmasti ihana reissu tulossa! Ei oo valitettavasti comossa tullut käytyä, mutta me oltiin joku vuosi sitten Gardalla ja oli kyllä upea paikka! Aika samantyylisethän järvet noi kai ympäristöineen on. Me ainakin siellä tykättiin just mennä laivalla kylästä toiseen, tosi kiva kun välimatkat on niin lyhyitä. Pääseköhän comolla hissillä vuorille…? Gardalla pääsi ja se oli kyllä kokemuksen arvoista, joten suosittelen jos sellaseen on mahdollisuuksia:)

  1. Gardasta olen myös kuullut pelkkää hyvää 🙂 Como on tällä kertaa paremmin meidän &amp;quot;matkan varrella&amp;quot;, joten siksi päädyttiin sinne 🙂 Oiii, kiitos vinkistä! Pitää selvittää, sillä vuorilta maisemat ovat varmasti u p e a t !! &hearts;

 3. Ah, miten upean näköistä! Ihana päästä sitten näkemään teidän reissukuvia parin viikon päästä. 🙂 Viettäkää nautinnollinen loma!

  1. Kiitos ihana &hearts; Postailen varmaan kännyllä jonkun verran reissun päältä kuvia, mutta sitten palattuani Suomeen Elokuun puolivälissä teen sitten kunnon reissupostauksia 🙂

 4. Oi me ollaan oltu yhdellä Eurooppa-tourneella (autoreissu aikana ennen lapsia) sekä Comolla että Gardalla ja muistan pitäneeni Comosta jopa enemmän! En kyllä yhtään vinkkejä osaa antaa kun meidän reissusta on jo vuosia…<br />
  <br />
  Oikein ihanaa ja aurinkoista reissua teille! Me suunnataan Kreikkaan samoihin aikoihin 🙂

  1. Oiii, ihanaa &hearts; Odotan kyllä innolla jo tätä reissua 🙂 Kiitos paljon ja teille myös oikein ihanaa Kreikan lomaa &hearts;

 5. Ihanaa, ihanaa, siellä on aivan superkaunista! 🙂 Varmasti kannattaa kiertää niin paljon niitä kyliä kuin mahdollista. Me oltiin Bellagiossa ja tykättiin hurjasti 🙂 Georgekin nyt siellä kesäasunnollaan pyörinyt 😉

  1. Hihh, sanoin poikaystävälle luettuani sun kommentin, että otetaan kiikarit mukaan ja mennään bongailemaan Bellagioon Georgea, niin vastaus oli vaan ; JUST 😀 <br />
   <br />
   Kiitos ihana vinkeistä &hearts; &hearts;

  2. Heh. miten ei ton enempää innostunut? 😀 <br />
   Kirjoitin muuten vähän epäselvästi, George ei kai asu siellä Bellagiossa, mutta Como-järvellä kuitenkin ;D Että et ole sitten väärässä paikassa 😀

 6. Aivan ihanaa! Como-jarvi pikkukylineen on niin ihana. Oltiin pari vuotta sitten Bellagiossa – voit kayda kurkkaamassa mun blogissani Lake Comon kohdalta, jos vaikka loytyis joitain mieluisia vinkkeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *