Hairdo

Muutama teistä ihanista kysyikin eilisistä kuvista, että oliko kampaus itse tehty. No, olihan se! Sovellan aika usein ihan itse jotain hiuksiini ja tässä nyt muutamia kuvia tuon lettikampauksen teosta..

2012-07-15.jpg
1. Laita lämpösuojaa hiuksiin ja kieputa lämpörullat.
2. Lämpörullien poisoton jälkeen laita kiharoihin lakkaa
3. Letitä muutamia pikkulettejä päähän. Saat ne pysymään purkautumatta tupeeraamalla letin päätä hieman ja laittamalla lakkaa.
2012-07-151.jpg
4. Kieputa hiuksiin molemmille puolille paksut osiot ”letille” (video tuon tekoon täällä)
5. Laita hiukset tiukalle ponnarille
6. Kieputa kiharrettu ponnari sukkanutturalle (kihara hius kuohkeampaa ja nutturasta tulee elävämpi, jos et kiharra hiuksia, näyttää nuttura tältä). Sukkanutturalle ohje täällä (ks video postauksen alareunasta ja tee sillä 2. tyylillä)
IMG_0570.JPG
Valmis kampaus.
Noin helppoa se on tehdä itse rento kampaus! Parasta tuossa on se, ettei hiuksiin tarvitse yhtäkään pinniä 🙂 Vain hiusvalkki (tai miehesi urheilusukka ;D haha ) ja ponnari.
Elina / Place for Dreams - -

36 kommenttia “Hairdo

 1. Niiiiiin upea! Ja sulla on niiiiiiiiiiiiin paljon hiuksia! Mun hiukset kun loppuvat jo noihin muutamaan ohueen lettiin 🙁

 2. Mahtavat, paksut ja tuuheat nuo sun hiukset, pidätkö koskaan tuollaista kiharakampausta, niin että hiukset ovat noin auki, ihmettelen aina tuota sun hiusten runsautta.Pyöräytätkö nuo lämpörullat alaspäin, vai sivuille? (ymmärsitkö mitä tarkoitan) 🙂

  1. En itseasiassa ole pitänyt, mutta mietin tuolloin ihan samaa, sillä näytti niinkin kivalta 🙂 Tuolloin vaan mekkoon sopi paremmin nuttura, joten se tuli laitettua 😉 Ja tätä pehkoa on vielä ohennettu, sillä hiusta on muuten aivan liikaa!<br />
   <br />
   Itse asiassa pyöräytän rullat aina vähän käyttötarkoituksen mukaan 😉 Nyt laitoin ns alakautta, sillä toivoin tyveen runsautta, mutta jos haluan vain jättää auki, niin pyöräytän rullat yläkautta hiuksiin, jolloin tyvi jää mahdollisimman lättänäksi (hiukseni näyttävät muuten ihan peruukilta, jos ovat auki kiharalla ja tyvestä kohotettu) 😀

 3. Ihana kampaus ja aivan niin supermahtavat sun hiukset! Mä olen niin toivoton tekemään itselleni mitään kampauksia (nimim. ponnarilinjalla melk. aina) mutta ei mulla ole tuota sun hiusmäärääkään… 🙂

  1. Kiitos Mia 🙂 No arkisin minäkin menen aika usein ihan ponnarilinjalla, sillä aamukiireissä ei oikein jaksa alkaa mitään laittamaan 🙂 Noin juhlintoja varten jaksaa sitten taas panostaa 😉

 4. Ihana vinkki, kiitos! Vitsi, miten upeen paksut hiukset sulla on! Näyttää hyvältä tuo kampaus myös kiharaponnarille jätettynä.

  1. Ole hyvä ihana, mukavaa jos tuli uusi idea 🙂 Joo, pitää joskus jättää ihan tuohon kiharaponnarivaiheeseen hiukset 🙂 Kiepauttaa vain vähän hiusta tuohon ponnarin ympärille, jottei tuo kaunis lenksu näy sieltä 😉

 5. Huh heijaa!! Sulla on niin mieletön tuo kutristo, että nyt alkoi kaduttamaan hieman, että oma kutristo muuttui polkaksi. 🙂

  1. Kiitos paljon &hearts; Ja ole hyvä, ihanaa jos tuli uutta ideaa hiusten laittoon, sillä tämä oli tosi helppo tehdä 🙂

 6. Voi sinua Celina, sinä upeaus ja tukkasi! Postaus oli todella kiva ja inspiroituneena nyt aamusta teinkin &amp;quot;letin&amp;quot;. Lisää näitä! &hearts; Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaunotar &hearts;

 7. Oy my god!!! Miten toisella voi olla noin upeet kutrit??! Sun hiukset on kyllä ehkä upeimmat ever. Tahdon ♥ :D<br />
  Ps. Taidan huomenna väkertää hiuksiin lettejä, kiitos inpiraatiosta kaunis:)

  1. Voi muru!! Ihana olet &hearts; &hearts; Ihaninta on jos innostuit mun tukkahöpinöistä :)<br />
   <br />
   Laitahan kuvia sit ten sun leteistä &hearts; &hearts;

 8. Voi kun olet taitava! Aina saa kyllä ihastella upeita hiuksiasi ja kaikkia ihania kampauksia, joita niihin laitat &hearts; Pitää itsekin kyllä jonain aamua inspiroitua sinun kampauksista ja väkertää edes jotain pientä omiinkin hiuksiini! 🙂

  1. Kiitos ihanuus &hearts; Minä olen vielä maailman laiskin hiusten laittaja, joten siksikin kiitos kovin &hearts; Laitahan kuvia sitten jos kokeilet 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *