Ballerines

Vappuaattona pääsi jalkaan ballerinat <3
IMG_0097.JPG

Juuri, kun pääsin iloitsemaan balleriinoista, niin luvattiin taas kylmempää ilmaa :/ Toivottavasti säät taas lämpenesivät pian! Vappuaattona oltiin kyllä autolla liikenteessä, joten tarkenin hyvin 🙂
Elina / Place for Dreams - -

21 kommenttia “Ballerines

 1. Hihii, minäkin korkkasit baltsukauden vappuaattona. Tänään piti kyllä palata jo nilkkureihin, mutta heti kun pääsin töihin, vaihtuivat balleriinat jalkaan! Leikin kevättä ainakin sisällä :)<br />
  <br />
  Nuo sinun balleriinat on niiin söpön väriset!

  1. Hihh, hyvä että muitakin täällä 🙂 Juu, tänään kyllä niin kylmä tuuli etten itsekkään olisi ballerinoissa pärjännyt :/ Mutta toimistolla itselläkin baltsut vaihtokenkinä ;D<br />
   <br />
   Kiitos paljon, Hennesiltä ostettu 🙂

  2. Mullahan on siis (nyt vasta tajusin) samat, mutta mustana. Nuo nudet on kyllä vaan paljon suloisemmat! (Laskin, että mulla on tällä hetkellä kahdeksat balleriinat kirjahyllyssä töissä…hhmmm).

  3. Hihh, mullakin myös ne mustat 🙂 Tällä hetkellä on olleet töissä varakenkinä, joten kyllä siellä niitä kenkiä pitää olla mistä valita ;))

 2. Täällä myös yksi, joka otti balleriinat käyttöön vappuna. Enkä suostunut palaamaan nilkkureihin, joten balleriinoilla tänäänkin.. 🙂

  1. Minä laitoin tänään sellaiset loaferit, jotka hieman baltuja lämpöisemmät 🙂 Olen ollut niin flunssainen, etten uskalla nyt uhmata noita säitä ;D

 3. Ite päätin kyl olla ballerinoissa vaikka hammasta yhteen purren 😀 Ei muuten varmana ooo menossa enää lämpimämmät kengät jalkaan!! (ehkä voin just ja just laittaa ne tennarit jos tuntuu että varpaat ihan jäätyy :P)

  1. Hihh, minä en uskaltanut uhmata näillä ilmoilla enää flunssaani, vaan hieman lämpöisemmät kengät pääsi jalkaan. Tosin ihan talvikenkiin en kyllä enää palaa 😀

 4. Täällä myös korkattiin ballerinakausi vappuaattona shoppailureissulla. Toivottavasti pian pääsee taas sujauttamaan baltsut jalkaan. &hearts;

 5. Minä avasin ballerinakauden jo viime viikon lopulla, ja tällä viikolla aion tehdä kaikille talvikengille keväthuollon ja pakata ne odottelemaan ensi talvea! Ihanaa kulkea taas baltsuissa, aion käyttää niitä ainakin seuraavat 5 kuukautta 😉

  1. Ihanaa 🙂 Voi minunkin täytyisi huoltaa kengät ennen varastointia, mutta ei yhtään huvittaisi 😀 Myös muutamia nappeja täytyisi ommella paremmin kiinni talvitakeissa, ennen varastoon viemistä, blaah, kuinka tylsää ;))

 6. Kivat ballerinat. 🙂 Ihan mälsää jos säät kylmenee. Itse jo haaveilen, että pärjäisi ulkona ilman takkia, niin kohta saa vetää vaan entistä enemmän päälle. No onneksi kuukauden päästä on jo kesäkuu.. 😀

  1. Kiitos ihana 🙂 No sanos muuta, tänään aamulla oli jo todella vilpoista, mutta onneksi päiväksi taas lämpeni! Joo takittomia kelejä odotellessa!!

 7. Ihanat ballerinat ja aivan ihana blogi &hearts; Aloitin lukemaan tätä alusta lähtien jokunen aika sitten ja tänne asti ollaan päästy 🙂 Ihanista sisustusjutuista kirjottelet ja tykkään sun tyylistä hirmusesti 🙂 Nyt on vaan kiire saada luettua nää kesäkuukaudet pois koska iskee hirvee kateus, kun ulkona on jo niiiin kylmä ;D <br />
  -Lotta :)<br />
  Ps. tervetuloa vierailulle meidän ihan uutukaiseen blogiin 🙂 allieverwanted-wastheworld.blogspot.com

  1. Voi kiitos Lotta &hearts; Ihana kommentti, piristit päivääni toden teolla 🙂 Hahah, joo äkkiä kesäpostaukset vaan pois alta (varoituksen sana, kevätpostauksissa on kuvia Balilta ja Singaporesta, niistä vasta kesän odotus nouseekin!)<br />
   <br />
   Minä tulen, noin ystävällisellä Lotalla on pakko olla ihana blogi &hearts; &hearts;

  2. Kiva kuulla, että piristin päivääsi 🙂 Näinkin jo niitä teidän lomakuvia, ei voi muuta sanoa kuin wau! Pitänee yrittää päästä lähtemään itse jonnekin talvea karkuun 😉 Yritän parhaani mukaan saada luettua sun kesäpostaukset, mutta täytyy sanoa että et tee siitä helppoa, kun päivittelet niin ihailtavan useasti! ;D Miten sulla riittää aika, kun oon ymmärtänyt että kuitenkin käyt töissä ja salilla ja ties missä? 🙂 Ihanaa viikonloppua sulle &hearts;

  3. Kiitos, se oli kyllä huippu reissu &hearts; Tänä talvena en pääse Ranskaa pidemmälle 😉 Keväällä vasta sitten NYCiin! Haha, voi että, hyvä jos tykkäät postaustahdista 🙂 Kiirushan mulla on koko aika, en muista milloin olisin ollut viimeksi kokonaisen päivän ilman konetta ja blogijuttuja 😀 Käyn juu töissä 8h (plus työmatkat melkein 2h), ja kaikki muu siihen päälle! Hehe, en todella tiedä miten ehdin kaiken aina sujuttamaan aikatauluuni 😉 <br />
   <br />
   Kiitos samaa sinne &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *