Pikku Potilas

Meidän pikku sydänkäpynen kävi tänään kastraatiossa :/ Nyt meillä on kotona siis hoidettavana tämä käärö <3 Minähän olen ollut koko päivän aivan stressissä tämän takia! Töistä lähdinkin tänään jo aikaisemmin, jotta pääsin potilaani luokse <3

blogger-image-825547598.jpg
Elina / Place for Dreams - -

13 kommenttia “Pikku Potilas

  1. Kiitos paljon ihanuus &hearts; &hearts; Kääryläinen makaa edelleen samassa paikassa, kuin tuossa kuvassa &hearts;

 1. Voi teidän pientä potilasta&hearts; Nopeaa toipumista ja rapsutuksia sinne&hearts;<br />
  <br />
  Voin kuvitella kuinka stressissä oletkaan ollut tänään! Saanko udella miksi teidän pikkuinen kastroitiin?<br />
  <br />
  Meidän pojulta jouduttiin leikkamaan maitokulmurit talvella ja olin kanssa koko päivän ja edellisenkin aivan stressaantunut (erityisesti pojun nukuttaminen hermostutti), purskahdinkin itkuun kun muru heräsi nukutuksesta, olin niin helpottunut! On nuo pikkuiset vaan niin rakkaita&hearts;

  1. Voi kiitos murunen paljon &hearts; Kyllä oli eilen hieman hermoraunio koiranomistaja 😀 Vähän väliä meinasi itku tulla, varsinkin kun pikkuinen &amp;quot;itki&amp;quot; lähes koko illan :/ Varmaan paikat kutisivat ja toinen ei tötterö päässä pystynyt raapia..<br />
   <br />
   Kastraatioon päädyttiin kroonistuneen eturauhastulehduksen takia 🙁 Pitkään (tai no 4 vuotta) yritettiin välttää operaatiota, sillä pelotti sen suorittaminen toiselle ihan kauhean paljon. Viimeisin eturauhastulehdus oli kuitenkin koirallekkin jo niin paha (tai no toisen pää oli ihan pyörällä, kun hormoonit jylläsivät niin rankasti ja jopa ulkoilu oli aika haasteellista).<br />
   <br />
   Joo, onneksi poikaystävä vei ja haki tuon meidän pikkuisen, nimittäin kerran se on nukutettu minun syliin ja itkuhan siinä tuli 😉 Hieman herkkä olen kaikesta, mikä liittyy palleroomme &hearts; On siitä tosiaan vain tullut niin rakas, että ottaa koville aina nämä asiat &hearts; Paljon rapsutuksia myös sinne pikkuisille &hearts;

  2. Voi pientä, toivottavasti pikkuinen saa nyt olla terveenä ja nauttia keväästä ja lähestyvästä kesästä täysin siemauksin 🙂 &hearts; <br />
   <br />
   Ps. löysimme avokin kanssa uuden kodin, ja muutamme kesän alussa 🙂 Sisustuslehtiä olen ostanut vinon pinon ja en malttaisi odottaa, että pääsen sisustamaan ja laittamaan kotia nätiksi! 🙂

  3. Nojoo, tuota toivotaan &hearts; Niin rassukka toinen on kyllä kaulurinsa kanssa :/ Törmäilee vain joka paikaan, kun ei tajua ihan homman nimeä 😀 Esim sohvan alle yrittää koko aika tunkea, pääsee kyllä sinne, mutta ei enää pois sieltä..<br />
   <br />
   Oi ihanaa!!!!! Josko nyt blogi pystyyn ja sinne sisustusjuttuja (koirakuvien lisäksi toki)??? Onnea paljon, varmasti ihanaa kun pääsee pian sisustamaan 🙂 !!

 2. Täältä kanssa suuret halit potilaalle! &hearts; Sulla on muuten ollut ihan super kivoja postauksia tällä viikolla, kiitos ihanainen niistä, saat mut aina niin hyvälle tuulelle.<br />
  <br />
  Aurinkoista viikonloppua kaunottarelle! &hearts;

  1. Kiitos ihana Trina! Olipas kiva tietää tuo &hearts; Ihan loit hymyn huulilleni, kiitos &hearts;<br />
   <br />
   Aurinkoista viikonloppua myös sinne 🙂

 3. Meiltä löytyy myös &amp;quot;pönttöpää&amp;quot; kotoa. Vera steriloitiin torstaina. On antanut olla haavan aivan rauhassa, mitä ihmettelen suuresti. Pönttö on ollutkin päässä vain yöllä ja silloin kun emme ole kotona, ettei pääse repimään tikkejä.<br />
  <br />
  Hyvää toipumista sinnekin!

  1. Voi että, teillä sama rumba :/ Meillä tuo koiruus on heti nuolemassa tikkejä, kun kaulurin ottaa pois :/ Mikä on harmi, sillä joudutaan pitämään sitä kotonakin päällä! <br />
   <br />
   Pikaista toipumista sinne myös &hearts; Onneksi on nyt ollut kuivat säät, niin ulkona käyminen helpompaa, kun pysyy paikat puhtaina 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *