Balangan Beach

Yhtenä päivänä Balilla suunnattiin skootterimme nokka kohti Balangan Beachia. Sinne oli vähän matkaa ja vähän jännitti löydämmekö perille laisinkaan 😀 Kerran sitten vain ajettiin harhaan ja ystävällinen mies talonsa pihalta sitten neuvoi meidät taas oikealle reitille 🙂
IMG_3711.JPGIMG_3714.JPGIMG_3718.JPG
Ranta oli aivan ihana paikka ja viihdyttiin siellä auringon laskuun saakka. Alla oikealla olevassa kuvassa näkyy tuo vihreä ”kallio”, niin sen päällä oli Golf kenttä 🙂 Ei yhtään hullumpi paikka golffailla, jos lajista tykkää 😀
IMG_3720.JPGIMG_3723.JPG
 Tuo taivaan väri <3
IMG_3728.JPGIMG_3732.JPG
 Pari pikkuista söpöliiniä tuli vilvoittelemaan rantatuolini alle varjoon 🙂
IMG_3756.JPGIMG_3757.JPG
 Päivän päätteeksi oli vielä ihana rentoutua taitavan hierojamme käsissä
IMG_3777.jpg

Ajattelin muuten vielä yhden Bali postauksen tehdä, jonka jälkeen siirrytäänkin jo Singaporeen 🙂
Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Balangan Beach

  1. Aivan mielettömiä kuvia ja maisemia. Olen blogikierroksella loman jälkeen ja wau miten nätti olet. Oli kiva nähdä kasvosi blogin takaa. Arvasinkin että olet kaunis, mutta kiva oli kasvosikin nähdä. 🙂 Mukavaa viikkoa! &hearts;

  2. Voi kiitos Riina &hearts; Olet kyllä niin ystävällinen ja ihana &hearts; Innolla odottelen jo teidän lomakuvia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *