Aviators

Tadaa, eli tässä edellisen postauksen arvoitus 😉 Yksi kevään ehdoton merkki on tuo ihana auringonpaiste! Voi, kuinka ihanaa onkaan kaivaa aurinkolasit talviuniltaan taas käyttöön <3 <3 Nämä Ray-Banin perus Aviatorit ovat yhdet eniten käytössä olevista aurinkolaseistani. Tekisi mieli myös hankkia tämä sama malli kokomustana, sillä senverran on kivat 🙂

32207457.jpg
Parhaillaan nautiskelen muuten kasvohoidossa! Tämä siis ajastettu jo aamulla 🙂
Elina / Place for Dreams - -

12 kommenttia “Aviators

 1. Olin haaveillut Aviatoreista tälle kesälle mutta kävin kokeilemassa niitä pari viikkoa sitten ja ei ne sopineet mulle yhtään! Oon niin katkera 😀 Nyt mun pitäisi löytää kakkosvaihtoehto. Haluaisin että ne olisi trendikkäät, tyylikkäät ja kuitenkin ajattomat. Vaikea tehtävä.. 😀

  1. Kokeilitko eri kokoja / malleja? Noitahan löytyy nimittäin todella monia! Mulle esim ei poikaystävän aviatorit istu yhtään päähän, vaikka nopeasti katsottuna näyttävät ihan samoilta, eri värissä vain! Käy ihmeessä sovittamassa esim jossain toisessa liikkeessä tms äläkä vielä luovu toivosta 😉 Nuo ovat nimittäin ihan huiput!

 2. Voi rakkaus, nuo lasit ovat ihanat! Viime kesänä jo piti hankkia tuollaiset, mutten jostain syystä raaskinut. Nyt olen päättänyt korjata asian 😀

 3. Aviatorit on kyllä tyylikkäät. En tiedä miten oonkin voinut välttyä niiden ostamiselta? Pitänee korjata asia pikimmiten..:)

 4. Mitä kokoa nuo sun Aviatorit on(58 vai 62 mm)? Onko mielestäsi hopea ja hopeanvärinen jo out, vai voiko sitä käyttää kengissä, kelloissa ja aurinkolaseissa, itse en tykkää laittaa sekaisin kultaa ja hopeaa.

  1. Moikka ihana carie, mun aviatorit on 58mm ja just passelit omaan päähän :)<br />
   <br />
   Hopea ja hopeanväri ei tosissaan ole out, vaikka kulta on tehnyt valloitusta 😉 On minullakin hopeinen kello ja koruja, mutta niiden käyttö noiden kultakellojen hankinnan myötä vain vähentynyt (mutta ei tosissaan loppunut!). En myöskään tykkää sekoittaa kultaa ja hopeaa, vaikka esim juuri näiden arskojen kanssa on kyllä joskus ollut myös hopeisia koruja!<br />
   <br />
   Juuri ajattelin laittaa viikonloppuna ystäviemme häihin hopeakorut, sillä mielestäni ne sopivat tuohon mekkooni paremmin 🙂 Toivottavasti höpinöistäni oli apua 😉 &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *