4 kommenttia “Home Inspiration

 1. Ihania nuo matot ja varsinkin nuo metallijalkaiset tuolit valkoisina mistä haaveilen kotiin. Pakko kysyä hiuksistasi, että ovatko aidot ilman tuuhennuksia/pidennyksiä? Todella upeat. Entä värjäys. Miten saat hiukset noin vaaleiksi ja jos vain kerran vuodessa raidoitat? Itselläni hiukan punpigmenttiä hiuksissa ja vaaleista haaveilen, tuollaisista kuin sinulla, mutta raidoituksessa tulee aina sellainen keltaisen vaalea jollei laita tummempaa tuhkaa sekaan. Lisäksi minulla näkyy kyllä tumma juurikasvu jo paaaljon aikaisemmin.<br />
  Niin ja by the way, olen uusi lukijasi. =)

  1. Minulakin unelmissa DSR tuolit valkoisina :)<br />
   <br />
   Hiukseni ovat kyllä aivan &amp;quot;aidot&amp;quot;, eli täysin omaa hiusta päässäni vain on 🙂 Itseasiassa näitä on ohennettu reippaasti, joten ainakaan minulla ei ole koskaan ollut tarvetta tuuhennuksille / pidennyksille. Käyn kampaajalla raidoittamassa yleensä siinä syys-hemikuun välillä ja kesäaikaan hiukseni vaalenevat aina auringosta ihan itsestään, joten näin ollen hiusket säilyvät vaaleina ympäri vuoden :)<br />
   <br />
   Jos sinulla kellastuu hiukset helposti, niin oletko kokeillut hopeashampoota tai kevytsävytettä (ks tämä postaus: <a rel="external nofollow" href="http://placefordreams.blogspot.com/2012/02/hiusjuttuja.html)" target="_blank">http://placefordreams.blogspot.com/2012/02/hiusjuttuja.html)</a> ?<br />
   <br />
   Olen itse tässä parin viime vuoden aikana alkanut käyttämään noita tuotteita värin kirkkaana pysyvyydeksi ja aika moni blondi tuollaisia &amp;quot;apukeinoja&amp;quot; käyttää 😉 <br />
   <br />
   Toivottavasti tästä oli yhtään apua! Ihanaa, että annat aikaasi minun blogilleni &hearts; Kiitos paljon ja tervetuloa jatkossakin lukemaan! Myös juttutoiveita saa esittää, jos mieleen tulee jotain 🙂 Ihanaa viikonjatkoa &hearts;

 2. Ihania kaikki! Kuvissa on paljon sellaisia juttuja joita ottaisin niin mielelläni, tuolit, matot, peili yms.<br />
  <br />
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  1. No sanos muuta, moni juttu kelpaisi omaan kotiin 😉 Aurinkoista keskiviikkoa myös sinulle ihana &hearts; Ilma on kyllä nyt aivan upea, vaikka siitä pitää tyytyä nauttimaan lasiseinien läpi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *