Sunny Sunday

Kaikki ketkä eivät jaksa näitä minun koiran kuvia, kannattaa hyppää tämä postaus yli ;D Mutta kamera pääsi mukaan minun ja karvapallon aamulenkille tuonne ihanaan ulkoilmaan!! Kyllä varsinkin koira-ihmisenä nauttii ulkoilusta aurinkoisessa säässä, sillä noita pimeitä vesisateisia lenkkejä tulee tehtyä enemmän, kuin tarpeeksi 😉 Puolentoista tunnin ulkoilun jälkeen maistuu muuten aamupalakin aika hyvältä!
IMG_2642.JPG
 Lumiparta
IMG_2622.JPG
 Muru poseeraa ❤
IMG_2627.JPG
Nams, lumi on hyvää ;p
IMG_2640.JPG
Sorelit jalassa. Jos joku siellä on miettinyt Sorelien hankintaa, niin Forumin Intersportissa näitä oli alennuksessa. Tämä Joan Of Arctic -malli taisi olla nyt vain 129,-
IMG_2606.JPG
Jos joku siellä ei ole vielä käynyt ulkoilemassa, niin nyt pihalle!! 😉 
Aurinkoista sunnuntaita!!
Elina / Place for Dreams - -

11 kommenttia “Sunny Sunday

 1. Ihana pieni suloisuus ♥ 🙂 Eksyin blogiisi linkin kautta ja tämän söpöläisen löydettyäni täytyy vinkata että omassa blogissani on käynnistynyt arvonta jossa voi voittaa koira-aiheisen tuotepaketin 😉

 2. Heipä hei! Eksyin blogiisi tuolta Tarun blogin kautta. Pakko kysäistä, että onko kyseessä pommi vai kleini? Itsellä meinaan kotona kaksi pommia. Macho ja hänen tyttärensä Muru. ♥ ♥

  1. Heippa Micaela! Kiva, kun eksyit &hearts; Tuo meidän jättiläinen on kyllä Pommi, mutta todella isokokoinen yksilö vain 😉 Ihanat nimet teidän söpöliineillä, meidän koiran nimi taas on Zorro &hearts;<br />
   <br />
   Pommit ovat kyllä maailman parhaita! Sellaisia sydämen valloittajia &hearts;

  2. Juupa juu. 🙂 Mistäs kennelistä teidän Zorro on? Macho on Santarinteen kennelistä ja tytär napattiin mukaan Puna-Tuvan kennelistä. Omat pommini ovat vielä standardin rajoissa, mutta eivät kanssa pienimmästä päästä. Macho on nyt n. 3kg ja Muru 2,5kg, mutta neito on vielä niin nuori eli massaa kerkee vielä kertymään. 😉 <br />
   Pommit on kyllä maailman paras rotu. Omat vikansa niissäkin, mutta ai että mitä mamman mussukoita! &hearts; Tätä rotua en kyllä vaihda! &hearts;

  3. Zorro tuotiin Ukarista eräästä kennelistä, sillä Suomessa oli tuohon aikaan n 3vuoden jonot Pommeihin ;( Meillä herra painaa 4,1kg ja säkä on kyllä yli 25cm! Mutta me ei näyttelykoiraa haluttukkaan, vaan ihan sohvakaveri, joten ei koolla väliä 😉 Joo onhan ne hieman herkkiä äänille ym, mutta loppupeleissä maailman ihanin rotu! Niin persoonallisia ainakin &hearts; Kyllä mun sydämen on ainakin täysin vienyt tämä rotu ja ehkä me joskus hankitaan toinenkin pikkupallero &hearts;

  4. Ei niitä pommeja nyt vieläkään ole niin helppo saada, mutta ei niissä onneksi enää 3 vuotta kestä! 😀 Onhan nämä sellaisia rakkauspakkauksia, että tuppaavat helposti monistumaan. Silti yksinäinen pommikin on varmasti täysin onnellinen, kun saa jakamattoman huomion. 😉 Meillä ainakin Macho varmasti välillä toivoo, että menis nyt hemmettiin toi kakara. 😉 Mutta mikään ei ole sitten niin hienoa katseltavaa kuin yhteiset leikkihetket tai toisen peseminen/huoltaminen. &hearts; Välillä mietin, että jos kolmannen hankkisi, niin kädet loppuisi auttamattomasti kesken! Niin paljon, kun tarttee rahnuttaa…<br />
   Rutistus Zorrolle! &hearts;

  5. Joo, varmasti myös helpompaa päästä kenneleiden suosioon, kun on jo yksi pommi kotona 🙂 Pitäisi alkaa pikkuhiljaa vain tutustumaan esim lähimmän kennelin pommitarjontaan ja joskus sitten tulevaisuudessa varata ajoissa pentu. Meilläkin murunen aika itsekeskeinen joten en tiedä miten tulisi toimeen uuden tulokkaan kanssa 😀 Ainakin jos joku toinen koira uskaltaakin tulla haistelemaan mua, niin rientää oma koira heti paikalle komentamaan &amp;quot;vieraat&amp;quot; pois &hearts; <br />
   <br />
   Paljon rapsutuksia teidän söpöliineille &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *