30 kommenttia “My LV Family grows

 1. Arvasin muuten oikein, vaikka en mitään sanonut. En muistanut mikä tuon pussukan viralline nimi on. Todella valloittava kokoelma, kelpais mullekkin. 🙂 Ihanaa sunnuntaita muruselle! ♥

  1. Hihh, hyvin arvattu! Tämä on Mini Pochette 🙂 Kelpais muuten sunkin kokoelmat mulle 😉 Kiitos murunen ja samoin sinne ♥

  1. Hihh, eikös 😉 Jossain vaiheessa varmasti tulee perheenlisäännystä, mutta nyt kyllä pärjään näillä ihanuuksilla pitkään ;D Kännykkä viihtyy hyvin uudessa pussukassaan!

 2. Eikä!! 😀 Kävin itse myös perjantaina ostamassa tismalleen saman laukun samassa kuosissa 😀 haha. Ja mulla on kans Eva, tosin monogramina, ja se on niin paras malli &hearts;<br />
  -E

  1. Hihh, vähänkös hauskaa ;D Ollaankohan oltu samoihin aikoihin liikkeessä? Siellä yleensä on niin haltioissaan valikoimista, ettei tajua ympärilleen katsella 😉 Eva on kyllä niin ihana malli!! &hearts; Kiitos kommentistasi E &hearts;

  2. Kävin siellä siskoni kanssa melko myöhään..tai no kuuden aikaan iltapäivällä ja ihmettelin, kuinka vähän ihmisiä liikkeessä oli meidän lisäksi, vain 4 asiakasta. Unelmoin tietenkin jo seuraavasta laukusta..heh &hearts;<br />
   -E

  3. Ok, no sitten olinkin jo aikaisemmin ostoksilla 😉 Ihanaa ostella silloin, kun liikkeessä vähemmän asiakkaita ja saa parempaa palvelua! Välillä sattunut kamalaan turistirysä- aikaan ja kääntynyt samantien ovella ympäri 😀 Ja unelmia pitää olla 😉

 3. Supersuloinen, olen itse miettinyt ihan samaa sijoitusta! (Sitten meidän LV kokoelmat olisikin täysin samikset :P) Itse oon miettiny tuota vähän niinkuin pikkutavarapussukaksi esim. huulirasvalle, lääkkeille ja muille. Mutta pienihän se kyllä on, ei siihen hirveästi mahdu. Varmaan just täydellinen tuolle iPhonelle! 🙂 Toinen vaihtoehto olis joku avainpussukka, mutta mulla on avaimiakin niin paljon, että ei nekään siihen viralliseen avainpussukkaan mahdu. 😀 Ilmeisesti ranskattaret kantavat kovin vähän tavaraa ja avaimia mukanaan 🙂

  1. Suosittelen kyllä! Tuonne mahtuu puhelimen lisäksi hyvin pankkikortteja tms, huulikiilto ja avaimet yms. Eli kyllä voisi sopia juurikin &amp;quot;pikkutavaroille&amp;quot; 🙂

 4. Ooi että miten ihana perhe sinulla :)) itselläni on tuo speedy samassa kuosissa ja nyt unelmoin juurikin Eva malista , paljonko sillä on tarkalleen hintaaa? :)) kiitos ja ihanaa päivää sinulle !!

  1. Oii, Evaa suosittelen!! Se on niin hyvän kokoinen esim iltalaukuksi Tarkkaa hintaa en osaa sanoa, sillä poikaystäväni osti sen minulle joululahjaksi? Luulisin että jotain n 400-450e? Vinkkinä, että jos katselee Louis Vuittonin sivuja Ranskaksi, niin tuotteissa näkyy hinnat!! Tosin joutuu lisäämän muutaman kympin päälle, sillä Ranskassa nuo ovat pikkuriikkisen halvempia, kuin Suomessa! Mutta antaa hyvin suuntaa hinnoille :)<br />
   <br />
   Ihanaa päivää myös sinulle ja kiitos kommentistasi &hearts; Näitä on aina ihana lukea!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *