Maailman helpoimmat kiharat

Ihana Suvie vinkkasi minulle lämpörulla postaukseeni maailman helpoimmista kiharoista, joita vihdoin testasin. Oijoi, enää ei tarvitse tekosyyksi sanoa kiirettä tai jaksamista, kun tämä oli niiiin helppoa! En vain voinut olla jakamatta tätä teille! Pantakiharoiksi näitä kutsuisin ja ensimmäisen kuvan lainasin Pinterestin sivuilta, kuvaa parempi ohjeistus löytyy kuitenkin tuosta Suvien vinkkaamasta YouTube videosta

103723597637628048_o99cOEFZ_c.jpg

Oma viritelmäni näytti siis tältä ennen nukkumaanmenoa
..ja valmiit kiharat 🙂
Niin helppoa!
Elina / Place for Dreams - -

22 kommenttia “Maailman helpoimmat kiharat

 1. Vau! Tulipa sulle upeet kiharat! 🙂 Täytyy vissiin itekin kokeilla tuota tekniikkaa, vaikuttaa niin helpolta ja ennen kaikkea tehokkaalta. 🙂

  1. Kiitos paljon Krista 🙂 Kokeile ihmeessä, tuhon hiusten pyörittelyyn meni ehkä 5min ja nukuttua sai todella hyvin, eli tuo ei painanut päätä ollenkaan! Todellakin tehokasta 🙂

 2. Tätä pitää kokeilla, sillä vaikuttaa helpolta ja sulle tuli tosi kauniit kiharat 🙂 Aijotko jatkossakin tehdä tällä tekniikalla? Saanko jakaa tän omillekkin lukijoille, jos onnistun tässä? 😀

  1. Siis oli niiin helppoa, että varmasti teen / käytän jatkossakin tätä tekniikkaa 🙂 !! Tottakai saat jakaa blogissasi! Kaikkien pitää saada tietää tämä, koska on niin super helppo homma 🙂

 3. Täydelliset kiharat!! Pitää lähteä ostamaan pantaa ja kokeilla heti huomenna. =D <br />
  Kiitos tästä vinkistä ihana.&hearts;

  1. Eikös? En ainakaan noista erottaisi ihan heti, että onko tällä helpolla tavalla tehty, vai esim lämpörullilla 😀 Kokeile ihmeessä! Oman pantani oon ostanut joskus Hennesiltä, joten siellä ainakin sellaisia hyvänmallisia! Ole hyvä murunen &hearts;

 4. Ihanaa, että kokeilit ja onnistuit :)<br />
  Itse ostin muovitukusta pussillisen kuminauhoja. Tullessani pussin kanssa kotiin, mies kyllä kovasti ihmetteli mitä teen yhdellä kilolla kuminauhoja! :D<br />
  Sopivan kokoisia ei siis vain löytynyt pienemmässä paketissa, tuolla on kaapissa vielä 999 grammaa kuminauhaa, eipähän ainakaan tarvitse pelätä käytössä olevan pannan rikkoutumista :D<br />
  Kokeilitko märkiin hiuksiin? Itse laitan aina märkiin ja kiharat säilyvät esittelykelpoisina parikin päivää 🙂

  1. Suvie oon niin kiitollinen, että vinkkasit näistä!!!! Helpottaa varmasti jatkossa monen naisen elämää ;D hihh<br />
   <br />
   Laitoin sellaisella hennesiltä ostetulla n 1cm levysellä pannalla noi ja kuivasin hiukset föönillä ihan kokonaan kuiviksi. Tämä syystä, että kosteat hiukset eivät ehdi minulla kuivua edes aukinaisina yön aikana, joten halusin olla varma kuivumisesta 😉 Tänään vielä hiukset olivat suht hyvännäköiset, vaikka en laittanut lakkaa tms ollenkaan! Joten oikein hyvin säilyvät!! KIITOS sinulle vielä tuhannesti ihana &hearts;

 5. IHANAT!! en vain ihan jostain syystä tajunnut että miten toi kieputus tapahtuu, mutta kokeilemalla varmaan selviää parhaiten 🙂 kiitos vinkistä! ja pakko sanoa, sun inspiraatio postaukset on ihania. <br />
  <br />
  t. uusi lukija

  1. Oi kiitos!! Katsoitko siis tuon videon? Siinä näkyy hyvin tuo, mutta siis kun olet asettanut pannan päähäsi ns hippityylisesti, otat osion hiuksia pannan alta ja pyörität sen vain pannan ympärille! Todella helppoa 🙂 Ja kiitos todella paljon!! Ihanaa, että jätit kommenttia, piristit todella iltaani &hearts;

 6. Aivan mahtava tapa loihtia kauniit kiharat, tämä tekniikka ei olekkaan vielä tullut vastaan 🙂 Pitää siis kokeilla,kiitos &hearts;

 7. Tämä postaus tuli kuin tilauksesta 🙂 Juuri tässä pohdiskelen kävisinkö suihkussa nyt illalla vaiko vasta aamulla. Kyllä se on nyt illalla mentävä ja kokeiltava onnistuisiko minullakin kiharat noin hyvin!

  1. No hyvä! Toivottavasti onnistuu, laita kuvia vaikka sitten 🙂 Itse en laittanut noihin mitään aineita, mutta kiharat olivat vielä 2. päivänäkin ihmeen hyvät!

 8. Moi. Uusi lukijasi kokeili tuota tekniikkaa hiuksiin. Eli minulla noin 10cm lyhyemmät hiukset kuin sinulla ja hieman ohuemmat. Eli tukkaa on suht. paljon mutta hiukset ohuita. Oli yön yli tuo pantasysteemi ja kuiviin hiuksiin laitoin. Aamulla oli todella säkkärät kiharat, oli pakko hiukan suihkutella vettä niihin kun tuli liian kiharat. Minulla myös loivat luonnonkiharat luonnostaan.

  1. Moikka! Ihanaa, että olet löytänyt blogiini &hearts;<br />
   <br />
   Mietin tässä, että jos kokeilisit laittaa hiukset löysemmin pannan ympärille? Tai paksummissa osioissa, jos silloin tulisi hieman &amp;quot;miedommat&amp;quot; kiharat? 🙂 Minulla on niin painavat hiukset, että loivenevat kyllä nopeasti, kun pannan ottaa päästä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *