Sukkanuttura

Tässä vaiheet joilla saat ”sukkanutturan” aikaiseksi. Tosin joku ystävällinen laittoikin minulle kommenttiboksiin tietoa, että sukan tilalle saa Glitteristä ihan hiusten värisiä donitseja 😀 Minulla tämä kampaus oli tuolloin aiemmin yhdistetty sivulettiin, jolla sai pientä ekstraa kampaukseen.


1. Harjaa hiuksesi, 2.Laita ne kireälle ponnarille haluamallesi korkeudelle, 3. Aseta donitsi tai sukka ponnarin tyveen, 4. Levitä hiukset donitsin tai sukan päälle ja laita päälle mielellään hiustesi värinen ponnari, 5. Pyöritä nuo hiushapsut nutturan ympärille ja kiinitä pinneillä. Lopputulos näyttää siis tältä:


Tosin tuosta saa varmasti kauniimman jos jaksaa esim letittää noita nutturan ympärille tulevia hiuksia 🙂

Quick and Easy!

EDIT: Toinen tapa tehdä nuttura tässä:

Oman versioni tuolla toisella tyylillä tehdystä löydät täältä.

Elina / Place for Dreams - -

15 kommenttia “Sukkanuttura

  1. Voi kiitos Riina ♥ Olet niin ihana 🙂 Anteeksi, kun vastailin näin myöhässä, kun eilen en päässyt koneelle, mutta mukavaa sunnuntaita ♥

 1. Noin se siis tehdään, olen tainnut joskus käyttääkin donitsia tuohon tarkoitukseen, mutta siitä on kauan aikaa 🙂 Yksi hölmö kysymys vielä, miten tuon sukan saa pysymään tuossa ympärillä? Siihen on varmaan ihan päivänselvä vastaus, mutta en kai turhaan ole blondi ;D

  1. Hih, siis tarkoitatko tuota vaihetta, missä tuo sukka pujoitetaan ponnariin? Minulla ainakin pysyy ihan noin vain, kun on tuo ponnari aika paksu hiuksien takia. Toki jos on väljä, niin voisihan sitä käyttää ohuempaa sukkaa ja pyöräyttää sen tuplasti ponnarin tyveen? Toivottavasti ymmärsin oiken mitä tarkoitit, t. toinen blondi ;D

  1. Ole hyvä murunen ♥ Lintun blogista löytyy jopa ihan video-ohjeet, mutta varmaan näistäkin jotain selvää saa 😉 Voih, että sinun upeisiin hiuksiisi saisi loihdittua sellaisen "lettiversion" tuosta!! Kade 😉

 2. Toi video lopussa on ihan loistava, oon joskus käyttänyt moniakymmeniä minuutteja ton hienomman näköisen sukkanutturan tekoon ilman sukkaa tietenkin. Toipas näyttikin helpolta, pitää kokeilla ! Oon aina miettinyt mihin niitä isoja donitseja käytetään.. Vitsi mikä valaistuminen !<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.emmanblogi.com&quot; target="_blank">www.emmanblogi.com</a>

 3. Heii! Kiitos tuhannesti tästä nutturavinkistä! Mulla on just ekaa kertaa omatekemä nuttura päässä nimittäin! 🙂 🙂 Ja siis mulla on melko samanlaiset hiukset kuin sulla, eli pitkät, paksut ja luonnonkiharat. En ois kyllä ikinä uskonut, että saan itselleni nutturan tehtyä, muutenkaan kun en hirveästi kampauksia laita kun olen jotenkin alistunut vuosien saatossa sille, etten näille itse voi mitään tehdä. Uskomattoman tukevalta tämä nuttura tuntuu, tein tän siis tolla uudemmalla tavalla. <br />
  <br />
  Ihanaa sunnuntaita sinne!

  1. Jeee, ihanaa jos onnistuit!! Näille meidän hiuspehkoille tuollainen nuttura on niin unelma! Kerrankin tapa laittaa siististi ja kivasti hiukset :)<br />
   <br />
   Kiitos samaa sinne!! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *