Uusi kello!

Hihii, vihdoin sain ikioman kultakellon 🙂 Tämä on ollut pitkään haaveissani, mutta en ole vain saanut aikaiseksi hankkia sitä. Sain sen maanantaina ranteeseeni ja teki mieli vain koko aika sitä tuijotella 😀

IMG_1279.jpg
IMG_1270.JPG

IMG_1273.JPG

IMG_1276.JPG
 Muutamat palat piti käydä otattamassa pois, sillä tuo on aivan liian pitkä muuten 🙂
IMG_1277.JPG

Mitäs pidätte?

Elina / Place for Dreams - -

14 kommenttia “Uusi kello!

 1. Ihana;) Oon ollu omaani toooosi tyytyväinen:) Tuo on niin ajaton ja menee vähän minkä kanssa vaan:)<br />
  Ihanaa keskiviikko myös sinulle kaunotar &hearts;

 2. Mona: Sanos muuta, mulle tullut varsinainen kultamania 😉 Ihana kuulla, että olet ollut omaasi tyytyväinen!<br />
  <br />
  RagDoll: Niimpä, ihmekkään, kun en saa silmiäni siitä irti 😉 hihh<br />
  <br />
  Riina: &hearts; Kiitos ihana ja samoin sinne 🙂

 3. Kaisa: Kiitos kaunis! Kultakello on ollut pitkään himotuslistalla ja nyt vihdoin se on ranteessani 😉 Ja juuri tuollaiset rykelmät koruja olisi ihana saada omaankin ranteeseen! Ihanaa päivää sinulle &hearts;

 4. On se vaan niin ihana kello 🙂 Itselläni sama ja se on melkeinpä tarttunut ranteeseeni! Harvoin olen ilman 🙂 Nauti uudesta kellosta!

 5. Jenna: Voi kiitos 🙂 Malli on Jet Set Sport Watch. Omani tilasin Shopbobilta (tilaus ei ollut kuitenkaan kovin helppo).. <a rel="external nofollow" href="http://www.shopbop.com/jet-set-sport-watch-michael/vp/v=1/845524441850543.htm?folderID=2534374302163491&amp;fm=browse-brand-shopbysize-viewall&amp;colorId=11739&quot; target="_blank">http://www.shopbop.com/jet-set-sport-watch-michael/vp/v=1/845524441850543.htm?folderID=2534374302163491&amp;fm=browse-brand-shopbysize-viewall&amp;colorId=11739</a><br />
  <br />
  Sofia: No niimpä 🙂 Kiitos kaunis, minä nautin ja ihanaa keskiviikkoa sinne lämpöön 🙂

 6. Remmin lyhennys oli vain 5€, joten aika halpa! Apua, pattereista en osaa sanoa, luulisin että jotkut ihan perus &amp;quot;laatukellon&amp;quot; patterit. Toivottavasti joku kenellä saman merkin kello ollut jo pidenmpään osaisi auttaa sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *