Classics

Näin talvisin olen aikamoinen mustaan pukeutuja. Jos ei mustaa ole päälläni, niin silti yleensä aika tummanpuhuvissa vaatteissa ollaan. Tälläisilla klassisilla asusteilla on helppo saada mustan kaveriksi edes hieman väriä 🙂

018.JPG
Huivin olen hankkinut jo varmaankin 10 vuotta sitten ja joka talvi tulee sitä todella paljon käytettyä! Laukun ostin Pariisin Louis Vuittonilta muutama vuosi sitten. Vinkvink Ranskassa nuo ovat hieman Suomen hintoja halvempia 🙂
Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Classics

  1. Kauheeuta tällanen usuttaminen LV:n tuotteiden kimppuun… 😀 Itse pohdin just, että mitähän sitä keksis joululahjaks taas tuolta itselleen, huiviin varmaan päädyn tällä kertaa, vaikka speedy 35 himottaisikin damier azurina! 😀 <br />
    Niin ja pitäishän sitä päästä reissuunkin keväämmällä, et jepjep taas… Milloinkahan voitan lotossa? 😉

  2. Hehh 😀 Joo, kyllä sieltä sivuilta kaikkea kivaa löytyisi! Itse tuhlasin juuri eilen ihan liikaa yhteen hankintaan, jonka esittelen täällä mahdollisimman pian 😉 Täten mullekkin kelpaisi se lottovoitto!

  3. Jokohan tänä jouluna joulupukki toisi tuon huivin.. joku ihmeen tekosyy oli viime talvena kertoa, että se oli muka loppu, höh!

  4. Täälläkin ollaan tuosta huivista haaveiltu. Yleensä vuoraudun liikaa mustaan, joten tuo toisi juuri sopivasti väriä lähelle kasvoja. =)

  5. RagDoll; Joo, tosissaan vähän väriä mustiin vaatteisiin 🙂 Ja kuitenkin tuossa tosi neutraalit ihanat värit! Nyt vaan sunkin pitää laatia kirjettä joulupukille 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *